Olen aina pyrkinyt keittiöremonteissani samaan. Olen pyrkinyt luomaan keittiön, joka olisi klassinen, kaunis ja kestäisi aikaa. Ei näyttäisi nopeasti vanhalta. Olen valinnut valkoista - kaakeleita ja tasoja myöten, tuunannut vanhaa maalilla, kokeillut betonia, puusepän apua ja Ikeaa. Nykyisen keittiön suunnittelin yhdessä Proloquen naisten kanssa ja uskalsin heidän kannustamanaan unohtaa haaveeni taas siitä valkoisesta ja valitsin sen rohkeamman sävyn: vaaleanvihreän (kuvia keittiöstäni täällä!). Rohkeasti valitsin myös haaveilemani marmorin tason materiaaliksi, joka on patinoitunut elämän menossa - mutta ei häiritsevällä tavalla (pelkäämääni punaviiniä en ole onneksi läikyttänyt sille kertaakaan). 

Kävin Creannossa Kvänumin ihanien keittiömallien keskellä haaveilemassa. Vaikka harmaa keittiö marmoritasoineen muistutti eniten omaani, rakastuin yllättäen skandinaavisen selkeään, tammen ja valkoisen yhdistelmään (ja nahkaisiin vetimiin!). Yllätyin itsekin ja totesin haaveilukierrokseni jälkeen, ettei sitten ehkä olekaan olemassa varmaa valintaa ja sitä klassisen kaunista keittiötä, johon ei kuuna päivänä kyllästyisi - ainakin, jos sattuu omaamaan alati unelmoivan luonteenlaadun. 

Rohkeat ja persoonalliset valinnat kannattavat ja juuri niiden haaveiden toteuttaminen - myös keittiössä. Loppujen lopuksi kun ei kuitenkaan tiedä, milloin päätyy jälleen pohtimaan, että miten se keittiöremontti tehtiinkään.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla