En enää istu iltaisin kirja nenäni alla, vaan se on vaihtunut lyijykynään ja ruudulliseen lehtiöön. Juuri nyt piirrän meille keittiötä - olen tehnyt monen monta versiota ja nyt uskon, että aletaan olla oikeaa lähellä. Väri, johon olen päätynyt, on vähintäänkin yllättävä! Tällä hetkellä pohdin tason sävyä - klassista vai uskaliaampaa - tiedä häntä. Remontin aikaan kaikki on mahdollista, suurien linjojen muutokset, yllättävät käännökset kohti jännittävämpiä sävyjä ja materiaaleja. Ja sitten alitajunnasta voi putkahtaa joku lämmin visuaalinen muisto (olen nähnyt nyt oikeastaan pelkästään sisustusaiheisia unia) ja sitten niiden mukaan polku voi haarautua jonnekin, jonne ei uskaltanut ensin edes unelmoida kulkevansa.

Eilen ymmärsin, että mehän tarvitsemme pianon! Näin silmieni edessä lempeät sunnuntait, jolloin soitamme lasten kanssa pianoa vieritysten. Sitten sen päälle kerääntyisi huolettomia romaanipinoja, viherkasviryppäitä, juhlien jälkeisiä skumppalaseja, pyöreitä lukulaseja. Piano olisi vanha ja musta - niin ja sen päällä poltettaisiin vanhoissa messinkikynttilänjaloissa valkoisia kynttilöitä (soittaminen kynttilänvalossa on erityisen tunnelmallista - ja se onnistuu hyvin hämärässäkin, kun ei käytä nuotteja, vaan opettelee kappaleet ulkoa)!

No hei pianosta asiaan - katsokaahan näitä inspiraatiokuvia! Yllä olevat tuoreet kuvat ovat Ikean uutuuksia, ja pääsivät suoraan inspiraatiokansiooni. Niissä viehättää seinien väri (vaaleanpunaista!!!), valo ja tunnelma - hei ja lattia. Lattiastakin pitää kirjoittaa teille lisää - nyt nimittäin näyttäisi siltä, että lattian suhteenkin olemme ottamassa aivan uuden suunnitelman käyttöön. Jos tästä unesta tulee totta, uudessa kodissa olisi lattia, joka olisi kaikkien päiväunieni täyttymys (ja sopisi täydellisesti siihen mustaan pianoon). Kaikesta - eli remontista - lisää pian! 

Kuvat: Ikea

 

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla