Kirjoitukset avainsanalla karoliina hellberg

Tyhjä seinä ja se, että täytin 35 vuotta käynnistivät ketjureaktion. Niin ja siihen tarvittiin myös syntymäpäivälausahdus isältä, joka sanoi, että voisin toivoa mitä tahansa. Toivoin taidetta, koska mielestäni se on juuri niitä asioita, joita koti, syntymäpäiväsankari ja kerroksellinen sisustus tarvitsevat.

Olen saanut tutustua useiden onnellisten sattumusten kautta ihanaan ja lahjakkaaseen Karoliina Hellbergiin, jonka töitä yksinkertaisesti sanottuna  r a k a s t a n. Niinpä matkustin hänen luokseen Vallilaan puhumaan simpukoista, Muumeista, rakkaudesta ja sen vaikeudesta sekä tietenkin väreistä ja siitä, olisiko taulussa hyvä olla syreenejä vai kenties joku maisema Ranskasta. Ja niin sai alkunsa uusi taideprojekti, joka tulee löytämään kotinsa tuolta seinältä, jonka teillekin tuolla yllä näytin. Se näyttää tyhjältä, tiedän, mutta ei enää kauaa.

Karoliina valmisteli parhaillaan tulevaa näyttelyään, josta kerron teille lähempänä lisää. 

Kaunista maanantaita ystävät, taiteellista sellaista jopa! Sateesta huolimatta!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat