Kirjoitukset avainsanalla ajopuu

Maalisävyjen valinta on yksi sisustussuunnittelun eniten paneutumista vaativista vaiheista. Kun aamu kodissa valkenee, saattaa sama sävy näyttää kuin täysin toiselta hämyiseen iltaan verrattuna. Puhumattakaan siitä, miltä sävyt näyttävät marraskuun harmaudessa tai kesäkuun kuulaudessa. Oikeastaan sävyjen kanssa täytyisi saada elää tovi, ennen kuin voi päättää, tekikö oikean valinnan.

Keittiön ja ruokailutilan seinään meillä suvittiin Tikkurilan V484 Ajopuu-sävyä. Maitokahvi, hiekka, pellava - neutraali vaalean ruskea toimii ihanasti tilan lämmittäjänä. Se on huomattavasti tummempi kuin valkoinen, muttei kuitenkaan liian kohtalokas - oikeastaan olen tullut siihen tulokseen, että sävy on klassisuudessaan tilaan t ä y d e l l i n e n. Haussa oli väri, joka toimii yhteen monien muiden sävyjen kanssa, tasapainottaa viereisen kirjaston tummuutta. Maitokahvi, tai beige, on sävynä harmaata lämpimämpi ja jopa monien muiden sävyjen vierellä neutraalimpi. On vaikea keksiä sävyä, jonka rinnalla esimerkiksi Ajopuu ei näyttäisi kauniilta yhdessä.

Jatketaan myöhemmin seuraavaan huoneeseen - siihen tummaan kirjastoon...

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat