Kuvat: Residencemagazine.se

Malttamisen vaikeus, se vaivaa juuri nyt täällä päässä. Remontoimiseen ja muuttamiseen liittyy niin paljon vaiheita, kohtia, joissa on pakko hetkeksi hengähtää ja taas paikkoja, jossa hermostuu keskeneräisyyteen niin, että on pakko jatkaa eteenpäin taas.

Elämällä uudessa kodissa oppii myös näkemään tarpeet parhaiten. Sen olen saanut taas huomata. Kun eteiseen oli kauniisti aseteltu nahkapenkki ja naulattu taulunaulat seinään, tultiinkin siihen tulokseen, että tarvitsemme lisänaulakon ja kengillekin enemmän säilytystilaa. Nyt eteinen onkin sitten minimuodonmuutoksen keskellä (ärsyttävää, etten itse osaa lainkaan porata, ja tarvitsen aina remonttimiestä näissä suunnanmuutoksissa). Näytän teille lopputuloksen kuvin, täällä nimittäin toteutui yksi monivuotinen naulakkohaave (pivot-käännöksissä on myös hyviä puolia).

Inspiraatiokansioni uumenista löytyi niin viherkasvinälkää kuin myös selkeyttä tähän eteiseen (ja kukkia!). Meillä on myös akuutti hyllypula - saatan joutua kääntymän puusepän puoleen siinä. Yritän malttaa, säästääkin täytyy välissä, ja jatkan sitten taas sisustusaskelin eteenpäin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla