Talvi on aluillaan, aurinkoa näkyy vähän, aamuisin väsyttää: täydellinen aika alkaa suunnitella ja säästää ensi kevään matkaan! Itse katselin kuvia kuvausmatkaltamme Etelä-Ranskasta ja tuli saman tien niin hyvä mieli. Miten upeaa matkustaminen onkaan - saa hymyilemään auvoisesti vielä monta kuukautta reissun jälkeenkin!

Yksi kivoimmista hotellikokemuksistani on juurikin tämä Hotel Orangeraie, La Croix Valmerissa, vanha nunnaluostari - paikka, johon tulen takuulla palaamaan. Upea, vanha rakennus oli kaunis kuin koru, huoneet olivat viihtyisiä, uima-allas sopivan kokoinen ja hotelli paikallisten perheiden suosima. Aamiainen oli runsas ja se nautittiin puutarhassa, appelsiinipuiden varjossa. Itse ihastuin paikkaan niin, että kyselin jo hääpakettia kyseiseen hotelliin. Sulhanen uupuu, mutta onpahan hieno paikka mietittynä!

Itse viivyimme hotellissa kaksi yötä ja ajoimme molempina päivinä läheiseen Saint-Tropeziin, jonne autoili vartissa. Hinta oli vajaa 200 euroa yöltä (kolmelta hengeltä) - ei siis aivan halvimmasta päästä, mutta sesonkiaikaan Tropezin rinnalla hinta oli oikein kilpailukykyinen.

Kuvista kaunis kiitos kollegalleni, upealle reissuseuralle, valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäelle.

Hotel Orangeraie, 545 Boulevard Georges Selliel / Route de Ramatuelle, La Croix - Valmer

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla