Kirjoitukset avainsanalla sisustuskirja

Hejsan Helsinki is my Home -kirjan kuvauksista. En kestä, miten ihania kohteita olemme vanginneet kirjan sivuille - yksi niistä on tämä, ihanan sisustusarkkitehti Ilona Palmusen koti levollisine sävyineen ja maisemineen. Ja mikä parasta, monta kotia on vielä edessä - laitan niistäkin teille kuvaraporttia tulemaan!

Helsinki is my Home, Cozy Publishing, ilmestyy syksyllä 2017

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Äitiyslomalla otin luurin käteen ja soitin valokuvaajalle, jonka tyylistä pidin ja keneen olin jossakin määrin ehtinyt lehtiurani aikana tutustumaan. Siinä puhelun aikana sovittiin, että tehdään yhdessä sisustuskirja - juuri sellainen kuin kirjakaupoista puuttui. Ja niinhän me tehtiin - K niin kuin kodista tuli menestys ja sitä myydään edelleen. Kirja sai myöhemmin jatko-osiakin ja poiki lukuisten sattumien kautta jopa tämän lempilapseni, kustantamon, jonka tämän lahjakkaan valokuvaajan kanssa sittemmin perustimme.

No, asiaan. 

Nyt kuvaamme omalle kustantamollemme kansainvälisille markkinoille suunnattua sisustuskirjaa - pitkästä aikaa jotakin aivan omaa! Tänään starttasimme kesäkuvausten kanssa ihanan Liisa Riskin kotoa. Helsinki is my Home -opus on vakaalla tiellä kauniiksi valmiiksi. Kirjan idea on näyttää paitsi Helsingin ihanimmat kodit, myös ihmiset ja heidän liiketoimintansa. Luvassa on siis kauniita tunnelmia, inspiraatiota ja kivoja vinkkejä kahviloihin, sisustusliikkeisiin, muotiapajille ja niin edelleen.

Ja mitkä ovat tunnelmat tällä hetkellä? No, nyt kun kysyit, niin myönnetään, en voisi olla innostuneempi (hyvästi kesäloma)!

Helsinki is my Home - tulossa syksyllä 2017, Cozy Publishing

Kommentit (0)

8 vuotta sitten olin äitiyslomalla ja ajattelin, että haluaisin kirjoittaa sellaisen sisustuskirjan, jonka itse haluaisin lukea uudelleen ja uudelleen. Siitä syntyi siemen K niin kuin kodille, joka kuuluu tänä päivänä kirjasuosikkeihin, josta otetaan uusia ja uusia painoksia (sitä on myös tituleerattu Suomen myydyimmäksi sisustuskirjaksi, mutta jahka en ole asiaa tarkistanut, laitan sitaatin näin sulkuihin vain). Kävimme tuolloin kuvaamassa huvilaa, joka oli vasta nupullaan, kuoriutumassa valmiiksi ja upeaksi, mutta paikka teki minuun ja kanssakirjailijaani Ulla-Maija Lähteenmäkeen valtavan vaikutuksen jo silloin. Joululomalla palasimme huvilalle, tällä kertaa jälleen kamerat ja myös pyjamat kainalossa. Päivä, ilta ja yö sujuivat niin hyvin, että aion jo nyt ilokseni kertoa, että kyllä siitä tulee totta: teemme jälleen uutta sisustuskirjaa! Olemme nimenneet projektin vaatimattomasti Kaikkien aikojen sisustuskirjaksi ja suosikkihuvilamme on yksi opuksen kohteista.

Jotta saisitte vähän kiinni siitä onnesta, mikä syntyy kauniista miljööstä, ensiluokkaisesta seurasta, viinistä, hyvästä ruoasta ja pehmeistä pellavalakanoista, julkaisen teille muutaman kuvan kuvausretkestämme. Olkoon se myös esimakuna projektille, joka syntyy ja hautuu tässä samalla, arjen, uran ja elämän keskellä. 

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat