Kun lapsena olin apealla mielellä, vaelsin kotini lähellä olevaan Tikkurilan kirjastoon. Siellä, hyllyjen välissä, sopivia satuja etsiessä, tunsin oloni taas paremmaksi. Kyse ei niinkään ollut siitä, että itse lukeminen olisi lohduttanut - vaikka toki sekin oli ja on edelleen ihanaa. Enemminkin se ympäröivä suuri tiedon määrä sai olon tuntumaan sopivalla tavalla pieneltä, turvalliselta.

Edelleen kirjojen nuuhkiminen, selailu ja uusiin maailmoihin tutustuminen on intohimoni. Päätin jo pienenä, että yksi lempikahviloistani on Akateemisen kirjakaupan yläkerran Cafe Aalto - istun siellä edelleen useasti (paikan kaakao on taivaallista ja sen kanssa kannattaa tilata tuhti annos kermavaahtoa). Kirjakaupassa seikkaillessa taannun ihanalla tavalla pieneksi taas.

Nyt saan työkseni suunnitella, pohtia, fiilistellä, nuuhkia ja miettiä kirjoja! Niiden ulkomuotoa, kuvien asettelua, värimaailmaa, tunnelmaa ja paperin pehmeyttä. Rakastan kauniita kirjoja ja kustantamoni Cozy Publishing tunnetaan juuri niistä.

Työhöni kuuluu myös kirjatrendien seuraaminen. Vieraillessani jälleen siellä lempikahvilassani alkuviikolla (kyllä, join taas sen kaakaon), nappasin mukaani pari minua puhutellutta teosta. Ne liittyvät tuleviin Cozyn projekteihin ja näyttävät aika ihanilta yhdessä kukkakimpun kerakin.

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla