Kirjoitukset avainsanalla svenkt tenn

Tämäkin kuosi on tullut vastaan oikealla ja vasemmalla, mutta onnistuneimmissa klassikoissa on se juju, ettei niihin väsy (itse en ainakaan!).

Alun perin Svenskt Tennin Elefant-kuosi sai alkunsa kirpputorireissulta Pariisista. Svenskt Tennin perustaja Estrid Ericson nimittäin osti pienen palan ihanaa elefanttikuvioitua kangasta Pariisin reissullaan ja toi sen mukanaan Ruotsiin. Loppu on kärsäkästä historiaa.

Kuosista tuli suosikki jo syntyessään 1930-luvulla. Estrid rakasti elefantteja ja niin myös kuosia - jota tänä päivänä saa niin servetteinä kuin nojatuolin päällisenäkin. Itselläni kuosia on vasta patalapussa keittiössä (serveteissä ja tulitikkuaskeissa toki myös), mutta tyynynpäällistä kävin jo toiveikkaana kysymässä Stockmannin Svenskt Tennin osastolla. Sopivaa kokoa ei löytynyt, jäänee odottamaan Ruotsin reissua. Ihana kuosi on joka tapauksessa ja näyttää hyvältä niin kukkakuosin kaverina kuin myös terästäjänä vaikkapa yksivärisen sohvan päällä.

1. Elefant-lampunvarjostin 98 e

2. Tarjotin 64 e

3. Tyyny Elefant-kuosilla 150 e

Kaikki tuotteet Svenskt Tenn, www.svenskttenn.se

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat