Kirjoitukset avainsanalla suomi

”Surut tekevät kodin kodiksi. Kaikki ne vaikeudet, mitkä meidän on pitkän elämän aikana yhdessä omaistemme kanssa voitettava, synnyttävät rakkauden kotiin.”

Jean Sibelius

Uskomattoman kaunis Ainola, Aino ja Jean Sibeliuksen koti on avoinna vietailijoille 2.9. asti. Mitä lämpimin suositus, nautimme lasten kanssa suuresti! 

Ainola, Ainolankatu, Järvenpää

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei kaikki helteessä paistattelijat. Suomen maagisin uimaranta löytyy Herrainpäiviltä Porista. Itketti, kun oli niin ihana rantapäivä (life is better in flip flops, I need vitamin sea ja mitä näitä nyt on; kaikki kliseet täyttä totta!)

Kommentit (0)

Vierailimme pari päivää Lapissa Posiolla ja oi, minkä vaikutuksen kesäiset tunturit minuun tekivätkään. Uiminen hiljaisella suolammella, metsätiellä puikkelehtivat porot, hillat iltapalaksi, hattarapilvet heijastuneina järvenselkään - kaikki niin satumaisen kaunista. Anu Pentik, emäntämme Posiolla, oli aivan viimeisen päälle inspiroiva hänkin. Niin tahtoisin minäkin 76-vuotiaana herätä joka aamu intoa puhkuen tekemään taidetta aamuneljältä. Siinä puhutaan todellisesta tekemisen palosta ja se jos mikä on hurmaavaa ja inspiroivaa. 

Lappiin palaan, kesälläkin se on upeasti omanlaisensa, ihmisiä myöten.

Kommentit (0)

Olen ollut aiemmin aivan Ruisrock-tyttöjä, mutta niin muuttuvat ajat ja kääntyvät uudet sivut. Hanko ja Regatta, tästä eteenpäin olen teidän. 

Vietimme auringossa ja myötätuulessa ihanat päivät vieläkin ihanammalla porukalla. Uimme kuohuviinissä, tanssimme hiukset hiestä solmussa ja seilasimme Itämerenportin lautalla sinne ja taas takaisin. Söimme kampasimpukoita, kuljimme koko viikonlopun samoissa tennareissa, hengitimme meri-ilmaa, lauloimme kuluneita hittejä ja huokailimme onnesta. Toisinaan on vaan niin erityisen upeaa olla elossa ja elää todeksi tätä kesää. 

Onnellinen, hikinen ja (edelleen) väsynyt hei. Nyt maksetaan muutama päivä Regatta-veroja, parannellaan itseä saaristolenkeillä ja hellitään sielua kirjapinojen huvetessa. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat