Englantilaisissa satukirjoissa eläimet käyttävät vaatteita, hienoja hattuja, syövät marmeladivoileipiä ja asuvat fiineissä kodeissa - joissa sisustuksessa on käytetty runsaasti kirkkaanpunaista, eikä arkailtu maisema- sekä kukkakuosien yhdistämisen kanssa. Ovenkahvat saattavat olla linnunnokan malliset, halutessa takkatulen ääressä voi nauttia vaikkapa lasillisen hyvää viskiä. Hotellimme Lontoossa oli kuin satukirjan sivuilta. Peribrittiläiseen tyyliin sisustettu, raskaita kukkaverhoja ja maisemakuvioituja astioita unohtamatta. 

Aamiainen ei kuulunut huoneen hintaan, mutta ansaitsee silti erityiskiitoksen. Kaikki mikä oli tarjolla, oli laadukasta ja hyvää: tuore leipä, croissantit, marmeladit, täyteläinen jogurtti, itse tehty granola, homejuustot. Itse teen ystävänä kiittelen myös laadukasta teetä, suurta kuppia ja hyvää maitoa, joka sujautetaan aamuteen joukkoon. Suloinen, pieni ruokahuone oli kotoisa ja muuntui iltaisin suosituksi drinkkibaariksi täynnä puheensorinaa ja hyvää tunnelmaa (harmi, että olimme aamuherätyksen jäljiltä kaikessa muussa kuin pirteässä drinkkikunnossa).

Ihanien matkatunnelmien lisäksi kerään innolla hotellikokemuksia hyvin brändätyistä, tunnelmallisista ja kauniista hotelleista. Tämä paikka pääsee suosikkilistalleni.

The Zetter Townhouse, Marylebone

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla