Kirjoitukset avainsanalla kevätmuoti

Huivit ovat paheeni ja haalin niitä sekä talvi- että kesäkauteen useita. Omistan jo tulevaksi kevääksi kaaveiltuja huiveja liki kaikissa sopiviksi kuvitelluissa sävyissä, mutta yllättäen huivihyllylläni oli tilaa vielä yhdelle.

Ihastuin Samujin uudessa myymälässä (Erottajankatu 9 B) tenugui-kankaaseen, jonka reunat ovat huolitellut, mutta leikatut päät saavat mukavasti vähän rispaantua. Hankin kankaan ennen kaikkea huiviksi. Pitkän mittailun ja pohdinnan jälkeen päädyimme myyjän kanssa siihen, että täydellisen mittainen huivi on kutakuinkin 200 cm. Näin huivin voi hyvin solmia kaulaan huolettoman kauniisti, mutta päät eivät jää liian pitkiksi roikkumaan (liian pitkät huivit jäävät auttamatta käyttämättä tai jämähtävät vaatekaapissa "käytä ompelijalla" -hyllylle). Myyjä muistutti päivitellessäni sitä, että tulin hankkineeksi jälleen yhden huivin lisää, että Japanissa tenugui on varsin monikäyttöinen kumppani. Se palvelee vaikkapa keittiöpyyhkeenä, pöytäliinana, servettinä ja niin edelleen. Todellinen sijoitus siis!

Sain kankaalle hoito-ohjeet, joissa kehotettiin pesemään kangas käsin ja ripustamaan se pesun jälkeen kuivumaan. Tämän kirkkaansinisen kaunottaren lisäksi liikkeestä löytyi useita muitakin hurmaavia kuoseja ja lisää oli kuulemma tulossa. Minun huivini hinnaksi tuli nelisenkymppiä.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat