Kirjoitukset avainsanalla juhannus

Kun saavuimme mökille pari yötä ennen juhannusta, nukahdin kesken lauseen ja nukuin yli kymmenen tuntia aamuun asti. Niiltä sijoilta oli mukava tehdä vielä vähän etätöitä ja alkaa sitten suunnittelemaan keskikesän juhlaa.

Juhannuksen vietin tänä vuonna lämpimässä mekossa ja villasukat jalassa, hyvässä seurassa syöden ja nautiskellen. Lapset olivat isällään, joten uusia perunoita keitellessä soittelimme myös kaihertavia ikäväpuheluita.

Juhannuspuhteina vaihdoimme talossa järjestystä ja opin myös, että ennen vanhaan marsipaania tehtiin pienten mantelimyllyjen avulla. Ja niitä kun laittaa yhdelle seinälle mahdollisimman monta, syntyy persoonallinen ja kaunis sisustuselementti. Juhannuksen päätteeksi vierailimme tihkusateessa myös ihanassa puutarhassa, jonne aion palata, kun aurinko helottaa ja mansikat ovat valmiita poimittaviksi. 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saaristolaislimput tulivat juuri uunista, kala on savustumassa iltaa varten. Vaihdoin juuri valkoisen raitamekon ylle, kohta lähdetään nostamaan juhannussalko ja skoolaamaan jädetötteröillä yöttömälle yölle. Lapset ja rakkaat ympärillä, enempää en voisi toivoa.

Kaunista, nautinnollista ja levollista juhannusta teillekin!

P.S. Hei, ja jaan kanssanne tuon aidon saaristolaislimpun ohjeen vielä viikonlopun aikana! Tuhti viipale, paljon voita, sen voimin olen itse näin reippaaksi kasvanut.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat