Kirjoitukset avainsanalla värit

Tukholmassa rakastuin palavasti Adean protona esiteltyyn sohvaan, joka toivon mukaan nopeasti saapuu myös valikoimiin asti. Kevyt korirunko on kaunis, mutta ah niin osuva oli myös verhoilun väri.

Sen verran oli voimakas tenho tuossa sävyssä, että se pääsi mukaan yhteen tulevaan sisustusprojektiinkin. Sävy on lähellä ihonsävyä, hieman korallin vivahduksella. Liitin mukaan tämän kevään ihanimmat sävyt myös Tikkurilan sävykartasta, jos joku teistä innostuu maalaustouhuista: tummempi on K408 Linssi, vaaleampi J407 Siesta.

 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäiset kuvat Fantastic Frank

Maalisävyjen valinta, yksi remontin tärkeimmistä ja myös haastavimmista vaiheista. Tätä nykyä kuljen taskut pullollaan Tikkurilan värilappuja, tiiraan niitä auringossa, varjossa, iltaisin vähän väsyneenä ja aamulla ennen töihin lähtöä (tänään otin ne esiin jalkapallokentän laidalla kaikkien sisustustietäväisten fudisäitien pohdittavaksi). Niiden avulla pääsen hahmottamaan uuden kodin tunnelmia. Juuri nyt päällimmäisinä väriajatuksina ovat, ettei täydellisen turkoosia tunnu löytyvän millään ja todella tumman harmaa kiehtoo vaarallisen paljon (tuleeko huoneesta sen kanssa liian synkkä?).

Yllä muutama kuva inspiraatiokansiostani, ruotsalaisen Fantastic Frankin kohteista. Siellähän se on ikuistettu se täydellisen turkoosikin... 

Kommentit (7)

Yritäpä etsiä pyöreänmalliseen halliin huonekaluja - ottaen huomioon sen, että se on paitsi pieni ja sen joka reunalta aukeaa ovia kenkä- ja vaatekaappiin sekä kylpyhuoneeseen ja piian käytävään. Siksi tässäkin kohtaa on maltettava sisustaa pienin askelin. 

Eteisen seiniin valittiin sävyksi tumma munakoiso ihan siksi, että vierailin kerran huvilalla, jonka eteishalli oli musta. Se teki lähtemättömän vaikutuksen ja toimii mielestäni hyvin, etenkin kun muualla kodissa on vaaleaa. Käsinkudotut villamatot tuovat lämpöä ja niissä ei kura näy. Ja nyt eteisessä on myös pieni lipasto, johon saa laskea avaimet ja jolla pitää kukkia (jostain syystä ajattelen, ettei mikään toivota vierasta tervetulleeksi ihanammin kuin kukkakimppu). Lipasto löytyi lempiantiikkiliikkeestäni Ullanlinnasta, jossa kovakin tinkiminen on sallittua. Samaan syssyyn löysin myös vuosien etsinnän jälkeen unelmieni skumppalasit - näytän ne vähän myöhemmin. 

Kommentit (6)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat