Jo pelkästään ajatus siitä, että aamiaisella syödään keksejä, riitti vakuuttamaan minut siitä, että näiden herkkujen leipominen olisi hyvä idea. Kiitos inspiraatiosta kuuluu Tuulialle, yhdelle suosikkibloggaajistani, kun hyvää tekevästä ruoasta puhutaan. Jaan reseptin myös teille, koska uskon, että keksi aamiaisella tai iltapalalla tekee hyvää - nämä ovat vielä suussasulavia!

 

Aamiaiskeksit

noin 10 keksiä

1,8 dl mantelijauhoja

2 dl gluteenittomia kaurahiutaleita

2 dl pähkinöitä

2 dl kuivattuja hedelmiä pilkottuna pieneksi (omasta kaapistani löytyi taateleita, aprikooseja suositeltu)

2 rl pellavansiemeniä

ripaus suolaa

1 tl leivinjauhetta

1 tl ceylon-kanelia

0,5 tl vaniljajauhetta

2 kypsää banaania

3 rkl kookosöljyä

2-3 rkl hunajaa

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. 

2. Muussaa banaanit yhdessä kookosöljyn ja hunajan kanssa. Voit käyttää myös blenderiä, itse laiskottelin haarukan kanssa.

3. Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää kuitatut hedelmät ja banaanimössö. Sekoita tasaiseksi ja muotoile kekseiksi leivinpaperin päälle. Paista uunissa 20-25 minuuttia, kunnes keksit ovat saaneet väriä. 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 36-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat