Saavuin yöllä kotiin Kööpenhaminasta, avasin keittiön hanan ja huudahdin hallelujah! Sieltä tuli vettä, liesikin toimi ja jälleen pääsisimme posliiniastioiden ihanaan maailmaan - ja pesemään niitä astianpesukoneessa. Kotiini oli reissuni aikana saapuneet ABL Laattojen upeat marmoritasot, ja samalla alkoi positiivinen dominoefekti - keittiö on (liki) valmis.

Nyt on aika kaivaa vintin, toimiston, ex-miehen varaston ja ullakon uumenista kaikki ne puuttuvat kodinkoneet, kasarit ja paistinpannut - täällä kokataan taas! Muutamia hankintoja olen niin ikään tekemässä keittiöön - sinne on tulossa vielä pieni säilytyslipasto, baarijakkarat ja sen semmoista, mutta mitäs pienistä, kun suuret linjat alkavat olla kohdillaan.

Keittiö löytyi A.S.Helsingön mallistosta. Väriksi valitsin heidän Linen brownin, kauniin likaisen beigen. Tikkurilan sävykartasta löytyi seiniin Ajopuu-sävy, joka on asteen vaaleampi kuin kaapiston. Yhdessä ne näyttävät ihanilta. Marmorin rakastajana päädyin jälleen samaan materiaaliin. Tällä kertaa tasot teetettiin ohuempia ja kulmat kauniisti pyöristettyinä. Koska tasotilaa ei koskaan ole liikaa (itse asiassa aina liian vähän) keittiön viereen sijoitettiin kapea kaapisto saarekkeeksi. Sen päälle marmori teetettiin reilusti pyöreillä kulmilla. Marmorikansi on myös laatikostoa suurempi - halusin ennemmin huonekalumaisen fiiliksen kuin perinteisen saarekkeen. Tason toinen reuna tulee yli ruokailutilan puolelle, jotta baarijakkaralla istuskelu ja skumppalasin tai leivontakaulimen kanssa nojailu on mahdollista ja mukavaa.

Kirjoittelen A.S.Helsingön keittiöstä teille vielä lisää, kerron kokemuksia ja muutaman vinkin suunnitteluun. Nyt, pojan kanssa pastan keittelyä tiedossa (VIHDOINKIN!!!). 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla