Melkein mistä tahansa voin arjessani tinkiä, paitsi valkoisesta vessapaperista (en kestä, vaikka paperissa olisi "vain vähän" vaaleanpunaista tai muita värejä) ja leikkokukista. Minulla on melkein aina vaasissa jotakin kaunista kukkaa - oikein hehkeinä aikoina, maljakoita on monissa eri huoneissa. En ole miljonääri, toisinaan ihan venytän penniä ja silti: leikkokukista tingi en. Näin ollen minusta onkin kehittynyt oikein hyvä tarkan markan floristi ja etsinkin jatkuvasti kauniita leikkokukkaideoita.

Erilaiset lehdet ovat juuri nyt trendikkäitä, kestävät maljakossa pitkään, eivätkä maksa juuri mitään. Eukalyptyksen varsia näkee edelleen, ne näyttävät omaankin silmääni mukavilta edelleen - erityisen kivoja ne ovat muihin kukkiin sekoitettuina. Juuri nyt toimistollamme on floristi Thorénin liljat, joidet kaveriksi valitsin pari kaunista peikonlehteä - ah, näyttävät hyviltä yhdessä.

Jos sieltä ruudun takaa löytyy lisää kaltaisiani kukkien rakastajia, kokosin iloksenne ja inspiraatioksenne vallitsevia kimpputrendejä Tukholman sisustusmessuilta. Erilaisiin maljakoihin panostaminen kannattaa aina - itsestäni tuntuu, ettei "juuri oikeaa" maljakkoa tunnu oikein koskaan löytyvän - ainakaan silloin, kun on saanut uuden leikkokukkaidean. Tukholmassakin maljakot olivat monien kimppujen kanssa merkittävässä roolissa.

Kommentit (2)

Syystyttö
3/2 | 

Itse olen jo muutamia vuosia sitten siirtynyt erilaisiin lehtiin maljakossa. Yllättäen herkistyin lähes kaikkien kukkien tuoksulle sisätiloissa, joten pakon sanelema juttu. Onneksi löytyy edes jotain kivaa. Näillä mennään. Kiitos vinkkikuvista.

Heli Ingeborg
Liittynyt26.8.2015
4/2 | 

Lehdet ovat ihania ja vielä edullisia - kestäviäkin vielä. Tässä ihailen maljakossa juuri perjantaina hankkimaani peikonlehteä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla