Kirjoitukset avainsanalla Habitare

Asun

Marimekko

Nikari

Hakola


Habitare-messut ovat olleet tänäkin vuonna ilahduttavat. Alkuun kun olin tehnyt ensimmäisen kierroksen messuhallissa tuntui, että beigejä osastoja, jossa maljakoissa oli heinää, oli aika monia. Seuraavilla kierroksillani inspiroivia osastoja löytyi jo enemmän. Hakola on upea esimerkki näkemyksellisestä brändityöstä - kenenkään muun nimissä ei esimerkiksi vaaleanpunainen ole näyttänyt niin hurmaavalta. Pidän myös kovasti heidän uusista huonekaluistaan, nahkaisesta nojatuolista ja kevytrakenteisesta kirjahyllystä. Myös Asun-lehden osasto on joka vuosi kovin kaunis ja insiroiva!

Vielä on aikaa, tulkaa messuille. Myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin osasto upeine väreineen on iloinen ja inspiroiva tuulahdus messutarjonnassa - osastolla 6g44. 

Habitare, Helsingin Messukeskuksessa, 16.9. asti

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saanko esitellä - ihana uutuusmerkki Vlody lapsille! Olen päässyt seurailemaan jo kulisseista brändin syntyä, ja miten suloiselta se valmiina näyttääkään. Habitaressa Vlody sai ensiesiintymisensä, sekä sirkushevoset että herkät kirsikat. Lakanoiden lisäksi mallistosta löytyy muutakin pehmeää ja lisäksi muun muassa suloisia käsilaukkuja. Tykkään! 

Jos ette tule Habitareen, mallistoa pääsee ihailenaan myös osoitteessa www.vlody.com. Habitaressa osasto on 6e48.

Kommentit (1)

Huomenna starttaa Habitare, myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin yhteisellä  osastolla. Tulkaa tekemään ihania sisustuslöytöjä, edullisia lukulöytöjä ja tervehtimään meitä, täällä ollaan!

Habitare, Messukeskus, 12.9.-16.9. 

Kommentit (6)


Kauniisti ja väljästi sisustetut avohyllyt - kerrassaan kodikkaita. Harkiten! Asun-lehden osasto


Lattiataidetta Harri Koskisen suunnittelemana Timberwiselle. Uskon kauniiden koristeellisempien parkettien paluuseen - lattia on kodin kruunu! Asun-lehden osastoEleettömät, levollisen sävyiset matot - hallitsevat erikoiset valaisimet - syksyn takuuvarmat valinnat! Asun-lehden osasto

Taidetta kotiin! Se puhaltaa hengen sisustukseen. Asun-lehden osasto


Tämä sängynpääty - rakkautta ensisilmäyksellä! Matri


Nämä värit! Uskalletaan sisustaa väreillä - punertavista sävyistä harmaisiin - ihanat yhdessä. Anno


Hanni Koroma on sisustussuunnittelijanero ja ennen kaikkea arjen esteetikko vailla vertaa. Hänen suunnittelemansa Lokal-keittiö on siirrettävissä ja keittiön toiminnallisuutta sekä kodin kauneutta on sitä tehdessä mietitty erityisesti. Lokal


Vaate- ja siivouskaappi puuttuvat kodistamme - siksi olen silmä kovana niiden kohdalla. Hanni Koroman Avata-kaappi on kaunis löytö! Lokal


MUJI! Eleettömän kaunista arjen estetiikkaa. Osastolla on ollut kova kuhina, mutta kuulin sisäpiirin huhun, että tavaraa saapuu vielä lisää! Shoppasin jo maailman kauneimman mopin ja pinon kirjoja! MUJI


MUJI 

Vaikka et olisikaan antiikkihamstraaja, poikkea antiikkihalliin katsomaan Selina Vienolan kaunis tila, joka on sisustettu kerroksellisesti uudella ja vanhalla. Yhdellä sanalla: Kaunis!

Habitare aina 17.9. asti - tervetuloa!

Kommentit (5)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat