Kirjoitukset avainsanalla Hakola

Asuntomessut ovat tänä vuonna Porissa ja itse innostuin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan yhdestä messualueen taloista oikein toden teolla. Bunkkeri-niminen talo on 1937 rakennettu vanhus, joka oli restauroitu upeasti vanhaa kunnioittaen. Omaan silmääni juuri vanhat piirteet tekivät kodista erityisen kauniin.

Talon sisusteksesta on vastannut Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen, joka oli onnistunut taiteen ja design-klassikoiden - kuin tietenkin Hakolan kalusteiden avulla vastustamattoman kokonaisuuden. Taide oi sisustuksessa olennainen osa, kiitos siitä Helsinki Contemporary. Tykkään!

Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hulinaviikko päättyi tänään Hakolan liikkeeseen Fredrikinkadulle, jossa päivänvalon näki kolmas Happy Homes -kirja, Creative nimeltään. Jonna Kivilahden ja Krista Keltasen sisustuskirjassa on luovien ihmisten koteja, toinen toistaan ihanampia.

Me nautimme hyvästä seurasta ja Levainin bageleista sekä koeistuimme kauniin liikkeen kaikki pehmoiset asukkaat. Paras tapa päättää kiireinen viikko, pehmeä, mukava ja lämmin. 

Kiitos kirjan graafikkolahjakkuus Päivi Häikiölle ryhmäpotreteista! 

Hakola Shop, Fredrikinkatu 28

Kommentit (0)Olen pistänyt pyllyni lukuisille sohville. On ollut sievää, suoraselkäistä, turhan massiivista ja hieman liian upottavaa. Mielestäni sohva on ruokailuryhmän ja sängyn ohella kodin tärkein huonekalu (toki ovat hyvät säilytyskalusteet, pienet kauniit nojatuolit ja kauniit astiakaapitkin tietty tärkeitä). Joka tapauksessa, sohvaa ei hankita kevein perustein. 

Koska herrantähden remonttibudjetti ylittyi, kauneuden, toimivuuden, sopivan pehmeyden ja mittojen puolesta päätökseen vaikuttaa myös hinta (kappas tässä kohtaa eräs Arne Jacobsenin suunnittelema muotovalio putosi vaihtoehdoista pois). Habitare-messuilla tapahtui muutakin kuin hurjan suhinan seuraama uupuminen - löysin nimittäin osastoilta vaikka mitä ihanaa ja inspiroivaa. Olen seurannut ilolla ja innolla Hakolan sukupolvenvaihdosta ja raikkaita tuulia - niinpä piipahdin huolelliselle kierrokselle myös heidän osastolleen: ja mikä siellä minua odottikaan!

Hakolan luova johtaja Annaleena Hämäläinen oli suunnitellut yritykselle uuden sohvan, joka Habitaressa oli verhoutunut vihreään samettiin. Itse rakastan sametin ulkomuotoa, mutta saan sillä istuessa kylmiä väreitä (kuulit oikein, tiedostan olevani tämänkin asian suhteen hieman outo). Seuraavat tehtäväni sohvaruletissa ovatkin marssia hiplailemaan kangasvaihtoehtoja ja vielä kertaalleen mittailla ovathan senttimetrijumalat olohuoneemme osalta puolellani. 

Kuvat: Hakola

Kommentit (4)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat