Joskus rakastuminen, yhteen muuttaminen, Ugandasta kotiinpaluu ja pissalla käyminen nivoutuvat yllättävällä tavalla toisiinsa. Ja näillä kaikilla voi olla uuden sisustuksen kannalta merkitystä. 

Sinkkuna halusin makuuhuoneeseen pesän, jossa nukkua. Halusin sijoittaa sängyn kiinni seinään, jolloin nurkkaan voisi kaivautua suuren peiton kanssa ja nukkua somasti. Seinässä kiinni oleva sänky toimi mainiosti myös silloin, kun lapset kömpivät nukkumaan kanssani, sillä saatoin niputtaa heidät lähelle seinää ja saada itse edes hieman enemmän tilaa (tämä toimi mainiosti myös kaitsemaan pelkoani siitä, että joku lapsista putoaa sängystä. Pelko alkoi, kun sain ensimmäisen vauvan, ja tuo pieni kerran putosi sängystä, eikä kauhu ole sittemmin helpottanut.) Mutta sitten, kun sänkyyn muutti mies ja blokkasi tien yöllisille vessareissuille, oli jotakin tehtävä.

Joskus pienet liikkeet saavat suuria aikaan. Vaihdoimme sängyn paikkaa, valaisimien sijoittelua ja tauluille naputimme uudet kohdat. Työpöytä jäi niille sijoilleen, samoin kuin vanha 40-luvun kaappi. Muutos on silti merkittävä ja huoneen tunnelman kannalta oleellinen - puhumattakaan käytännöstä. Ensimmäinen yö huoneessa on nyt takana ja tuntui mukavalla tavalla siltä, etten ollut kotona lainkaan - vaan ehkä jossain ihanassa hotellissa. Se on sisustamisessa ja huoneen järjestyksen muuttamisessa parasta.

Makuuhuone ennen

 

Makuuhuone muutoksen jälkeen

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla