Kirjoitukset avainsanalla Sisustus

Pellavaa, paksua samettia, mohairia ja tanakkaa puuvilla - ruotsalainen Granit lanseeraa luksusmalliston ”paremmista materiaaleista” valmistettuna. Muted tones -mallisto kantaa nimensä mukaisesti sammuneita sävyjä, joita kehotetaan sekoittamaan rohkeasti keskenään. 

Granit haluaa mallistollaan vastata kuluttajien tarpeeseen ostaa vähemmän ja parempaa. Pellava ja puuvilla tuodaan mallistoon Ranskasta ja muutenkin materiaaleista luvataan laadun puolesta hyvää. 

Hauskana yksityiskohtana ovat tekstiileihin istuvat maalisävyt, jotka on tehty yhdessä ruotsalaisen Byggfabrikenin kanssa. Myös maalisävyjä tullee myyntiin myös Suomeen Helsingin liikkeeseen. 

Helsingin Granitiin mallisto saadaan myyntiin 22. elokuuta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystäväni Antonia järjestää toistamiseen taidenäyttelyn kotonaan, tavattoman viehättävässä töölöläiskodissa. Miten ihana idea mielestäni, nähdä teokset oikeassa kodissa ja sitten vielä päästä vierailulle toisen nurkkia ihailemaan. 

Sinäkin voit kyläillä Antonian luona ja aistia samalla Sensual Closeness -näyttelyn. Ryhmänäyttelyssä on mukana: Milla Aska, Emily Gernild, Heli Hiltunen, Anni Leppälä, Emma Luukkala, Maisa Majakka, Tommi Toija ja Aki Turunen, joiden hienot työt kaunistavat asuntoani loppukevään. Kaikki teokset ovat myynnissä.

Näyttely on auki 16.5-16.6 seuraavasti tai sopimuksen mukaan:

Ke 16-20
Su 12-16

Osoite: Lemminkäisenkuja 4 b 27, ovikello Hamberg. 

Lisätietoa näyttelystä ja taiteilijoista:
www.marcyuniverse.com 

Milla Aska (1993) 
https://millaaska.com

Emily Gernild (1987)
http://emilygernild.dk/projects

Heli Hiltunen (1960) 
http://anhava.com/artists/heli-hiltunen/

Anni Leppälä (1981) 
https://www.annileppala.fi

Emma Luukkala
https://www.emmaluukkala.com

Maisa Majakka (1989)
http://maisamajakka.com

Aki Turunen (1983)
http://www.akiturunen.com

Tommi Toija (1974) 
https://tommitoija.com

Kommentit (0)

Toistan itseäni. Joka kevät minuun iskee tavaton värikuume, jota sitten peittelen tulevan syksyn tullen, jolloin kaiken tulisi olla taas sammunutta. Taas se on täällä - samalla tavoin kuin myös ihanien 70-lukulaisten kotien hurma. Kollaasin kuva on Villa Maireasta - Harry ja Maire Gullichsenin edustuskodista. 

1. Maire Gullichsenin suunnittelema A510-valaisin on klassikko, joka sievine vekkeineen ei koskaan kyllästytä silmää. 650 e, Artek

2. Värien ja kuosien taikuri Svenskt Tennin keittiötekstiilit kestävät, kestävät ja kestävät. Kesäkeittiöön haluaisin vihreitä norsuja, 35 e, Stockmann

3. Kirkkaan vihreän kaveriksi sopii oivasti Kreikan sininen ja valkoinen. Tähän maljakkoon värikäs kimppu ja avot! Noin 150 e, Artilliriet.se

4. Marimekon kevään uutuuksissa on useampi upea ja värikäs kuosi (himoitsen muuten heidän 70-lukua henkiviä mekkojaan juuri nyt myös kovasti). Oiva / Onni -kahvikupit, 2 kpl, 31 e

5. Ikkunalaudat ovat täyttyneet kotonamme matkamuistosimpukoista ja koralleista, olisipa ihana tarjoilla vierasvarakeksitkin simpukasta, 4,99 e, H&M Home

6. Olohuoneemme tekstiilit ovat juuri nyt niitä sammuneita, Onni-tyynyliina tekisi siellä terää, 29,50 e

Kommentit (0)

Kun ostin tämän kodin ja remontin jälkeen pääsimme muuttamaan vasta alkutalvesta, ihmettelin paikan pimeyttä. Minulla oli näytöltä mielikuva valossa kylpevästä kodista, mutta pelkäsin muistaneeni väärin. Nyt kun kesä tekee tuloaan, täällä häikäisee taas. Voidaan puhua värien tärkeydestä tai laadukkaiden materiaalien ihanuudesta, mutta kyllä kaikkein tärkeintä onnistuneessa sisustuksessa on luonnonvalo. Melkein mistä tahansa voin tinkiä, mutten siitä.

Valoisaa viikonloppua ihanat lukijani.

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat