Kirjoitukset avainsanalla finlandia caviar

Ei liian vaalea, muttei liian tummakaan. Sävy ei saa taittaa liilaan, ei liioin siniseen tai vaaleanpunaiseenkaan. Esittelin teille viime viikolla kotini väripaletin ja rustasin oikean harmaan merkityksellisyydestä omaa lattiasävyäni hakiessa. Harmaa palkitsee löytäjänsä silloin, kun onnistuu metsästämään väriviidakosta juuri sen oikeanlaisen, lempeän harmaan kumppanin! 

Maanantain palaveri starttasi Joanna Laajiston suunnitteleman sisustuksen keskeltä Finlandia Caviarista Etelärannasta. Siellä täydellisen sävyinen harmaa lepäsi puolikkaalla seinäpinnalla - löytyipä tuota sävyä myös kauniista, vanhasta lattiapinnastakin pienten neliöiden kohdalta. Huokasin ah - harmaa ihastuttaa myös seinälle noustessaan.

 

Kommentit (8)

Eleonoora
1/8 | 

Ihanan täydellinen harmaa kyllä! Itsellänikin on hakusessa juuri tuollainen täyteläinen muttei liian tumma sävy. Selvisikö sinulle mikä värin koodi oikein on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat