Kirjoitukset avainsanalla inspiraatio

Jotakin Tokiosta, sitten Hong Kongista ja Ugandan käsityöläismarkkinoilta. Ihana, sisustuksellisesti salliva sekamelska puolustaa toisenlaista kerroksellisuutta - elettyä elämää ja nähtyjä kaupunkeja. Matkamuistosimpukat ja naamiot kotonakin esiin!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen sisustajana elänyt brittiläisen maalaiskartanovaiheen, ja se se vasta oli ruusuista se (ruutuja, niitä rakastin silloin myös). Tuohon ajankohtaan ajoittui myös kodin osto Vanhasta Porvoosta, 1800-luvun leipomosta, jonne ruusut ja ruudut istuivat toki paremmin kuin hyvin. Sittemmin yhteinen elämä ruusujen kanssa on ollut vaitonaisempaa, kunnes...

Ikean syksy on nyt näin ruusuinen ja vahva, ja se saa myös minut miettimään elämääni ruusujen kanssa aivan uudelleen. Jotenkin väsyin koko asiaan niin, etten ole ostanut niitä edes maljakkoon, mutta ehkä syksyn kunniaksi voisin antaa niille uuden mahdollisuuden. Klassikkokuosista on kuitenkin kyse ja rohkea yhdistää sen oikeastaan melkein mihin tahansa (esimerkiksi raidat toimivat hyvin ja... niin ne ruudut).

Kuvat: Ikea

Kommentit (0)

Asun

Marimekko

Nikari

Hakola


Habitare-messut ovat olleet tänäkin vuonna ilahduttavat. Alkuun kun olin tehnyt ensimmäisen kierroksen messuhallissa tuntui, että beigejä osastoja, jossa maljakoissa oli heinää, oli aika monia. Seuraavilla kierroksillani inspiroivia osastoja löytyi jo enemmän. Hakola on upea esimerkki näkemyksellisestä brändityöstä - kenenkään muun nimissä ei esimerkiksi vaaleanpunainen ole näyttänyt niin hurmaavalta. Pidän myös kovasti heidän uusista huonekaluistaan, nahkaisesta nojatuolista ja kevytrakenteisesta kirjahyllystä. Myös Asun-lehden osasto on joka vuosi kovin kaunis ja insiroiva!

Vielä on aikaa, tulkaa messuille. Myös Cozy Publishingin ja Glorian Kodin osasto upeine väreineen on iloinen ja inspiroiva tuulahdus messutarjonnassa - osastolla 6g44. 

Habitare, Helsingin Messukeskuksessa, 16.9. asti

Kommentit (0)

Kuvat: Fantastic Frank & Residence Magazine

Itselläni jokainen keittiöremontti alkaa sillä, että linnoittaudun siihen tilaan, jonne uusi keittiö on syntymässä. Mikä on valon määrä, entä tunnelma? Missä haluan juoda joka aamuisen teekupilliseni, entä missä kohtaa tiskata ja hämmentää lohikeittoa? 

Tällä kertaa uudesta keittiöstäni on tulossa pieni tehopakkaus, johon muutamat tärkeimmät toverit oli silti saatava mahdutettua. Suunnittelu aloitettiin tälläkin kertaa visioimalla, kaivamalla kaikki inspiraatiokansion uumeniin piiloutuneet kuvat esiin. Ohessa niistä muutamia - kaikissa niissä on jotakin, jota haluaisin omassa köökkisopessani toteuttaa. 

Pääpiirteiksi valikoituivat hieman tummemmat sävyt, mustat kodinkoneet, levollinen, joskin vanhanaikainen kaapin malli. Vaivaan haaveillani tällä kertaa puuseppää, nämä unelmat kun eivät kyseiseen tilaan toteudu valmismitoin. Vaivasin myös keittiöiden suunnitteluun erikoistunutta sisustusarkkitehtitoveriani, joka poikkesi mittanauhansa kanssa paikalle kertomaan viisauksia siitä, miten hyvä ja toimiva keittiökokonaisuus suunnitellaan (näihin pieniinkin neliöihin). Teen tästä keittiötaikurista vielä tarkemmin juttua teille - niiden monien keittiöremonttia suunnittelevien mieltä polttavien kysymysten kera.

Kommentit (1)

Noah Evans
1/1 | 

Pidin todella keittiöstä, jota olet lisännyt keittiössäsi. On paljon mielenkiintoisia kohteita, joita voit lisätä keittiössä, jotta se olisi kauniimpi ja yksi parhaista tiedoista on hämmästyttäviä keittiön mattoja. Tämäntyyppiset matot ovat parhaita keittiölle, koska kun valmistaja on tehnyt sen, se pitää kaikki tärkeät asiat mielessään, jotta kaikki kuumat liekit tai öljyiset asiat eivät vahingoita mattoja.

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat