Kirjoitukset avainsanalla creatista plus

Postaus tehty yhteistyössä Nespresson kanssa

Olen vannoutunut teen juoja. Ja juon sitä paljon, suurista mukeista ja runsaalla maidolla. Ei mitään liptonin keltaista, vaan niitä tiettyjä - omaan suuhun hyväksy havaittuja (en nyt edes aloita ylistyspuhetta Laduréen teevalikoimasta). Kun sain yhteydenoton Nespressolta - tuolta kahvimaailman jumalattarelta, päätin ottaa haasteen vastaan; tulisiko minusta vielä kahvinjuoja. Olenhan sitä yrittänyt, monestikin. Mutta kahvijäätelöä pidemmälle en ole onnistunut pääsemään - kunnes...

Sain käyttööni Nespresson Creatista Plus -kahvikoneen ja vielä asiantuntevan baristan opastamaan hyvän kupposen saloihin. Daniel Borseti Nespressolta opasti paitsi käyttämään konetta - jolla onnistuu esimerkiksi täydellisen maitovaahdon tekeminen käden kääntessä. Hän myös kertoi, miten sitä hyvää kahvia sitten valmistetaan.

Kutsuin toimistomme väen sitten astetta luksuksemmalle kahvipaussille. Nautimme paisti espressoja, myös perinteisempää cafe lattea ja cafe lungoja (eli perinteisempiä kupillisia hyvästä kahvista). Maistoimme myös aivan taivaallisen ihanaa appelsiinikahvijuomaa - jonka reseptin ajattelin teille vielä viikonlopun kunniaksi jakaa (menee heittämällä myös jälkiruoasta!).

Koska itselleni tämä kahvijuttu on nyt siis ihan uusi ihastus (join siis ensimmäisen kokonaisen kupillisen tässä laitetta testatessa). Itse arvostan helppoutta ja sitä, että oikeasti hyvän kupillisen saa hetkessä. Nespresso Creatista Plus -laitteen hyviä puolia kauniin ulkomuodon ja ruostumattoman teräspinnan lisäksi ovat mielestäni seuraavat:

- Laitteen avulla voi räätälöidä itselleen minkä tahansa erikoiskahvin

- Koneesta löytyy esimerkiksi maidon lämpötilan, paksuuden ja kahvimäärän säätömahdollisuus

- Laitteessa on itsepuhdistuva maidon vaahdotuspilli

- Kahvikone on valmistettu yhteistyössä maidonvaahdotukseen erikoistuneen Brevillen kanssa

- Kaikki osat (vesisäiliötä lukuun ottamatta) ovat konepestäviä

- Teräskannu maidonvaahdotusta ajatellen mukana

- 5 vuoden takuu ja 5 vuoden ilmainen huoltopalvelu

Hinta: 499 eAnnan kahville mahdollisuuden, raportoin miten käy. Niin ja se appelsiinikahviresepti - saatte sen vielä ennen viikonloppua!

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat