Kirjoitukset avainsanalla Frankfurt

Kirjamessut Frankfurtissa olivat kokemus - ja Cozy Publishingin neitsytmatka maailmalle. Ensikosketus kaupunkiin oli ristiriitainen: toisessa maailmansodassa kovasti iskuja saanut maisema näyttää paikoitellen hyvin ankealta. Ensimmäisen päivän kaupungilla sukkuloidessa säälinkin tuota kaupunkiparkaa. Uudet, harmaat ja persoonattomat tornit olivat nousseet sodassa menneiden vanhojen talojen tilalle. 

Toisena päivänä ehdimme myös kaupungille shoppailemaan, näimme myös kauniita taloja ja söimme ravintolassa, joka oli paitsi kaunis myös kulinaristinen elämys (kaikkialla muualla tunnuttiin myyvän enimmäkseen makkaraa). Koska Cozy aikoo maailmalle, tämä Frankfurtin matka tuskin jää viimeiseksi. Roomers-hotelli, jossa yövyimme oli myös sellainen kokemus, että kaupunkiin on kiva palata. Erityisen kiitoksen ansaitsee hyvä palvelu ja kuntosali, jossa juostessa sai ihailla taivaanrantaa kattojen yllä. Hotellin sisustus oli tummanpuhuva, tuoksu myskinen. Parhaimmillaan hotelli onkin juuri harmaassa syyssäässä, silloin kun kaupunki jo odottaa talven tulevan.

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat