Kirjoitukset avainsanalla Koiramäki

Vierailimme lasten kanssa joulun alla Tampereen Särkänniemen yhteydessä olevassa Koiramäessä. Lapset ja äiti pitivät paikasta kovasti, vaikka meidän vierailun aikaan pakkanen paukkui melkein liiankin kovissa lukemissa. Paikka sulki ovensa silloin avatakseen ne uudelleen parahiksi hiihtolomalle, jolloin teemapuistossa alkoi samalla uusi ritariteema. 

Vampyyrin linna kipeilytelineineen oli yksi lasten suosikeista, itse pidin perinteisistä punamultataloista, joiden sisällä pääsi tutustumaan vanhan talon tunnelmaan ja kiipeämään uuninpankolle, josta sai liukua liukumäkeä alas (en kokeillut liukumäkeä, vaikka mieli teki). Mukava oli myös puiston kahvila, jonne kipitimme lämmittelemään haamupipareiden ja kahvin avulla. Jos siis kaipaatte muksujen mentävää mielekästä hiihtolomapuuhaa, tulee meidän poppoolta Koiramäelle lämmin suositus!

Artturin ritarien talvirieha 18.3.-5.3. Luvassa muun muassa prinsessa- ja ritarikoulu ja muuta mukavaa. Liput 16,90 e / hlö

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat