Kirjoitukset avainsanalla tom dixon

Ikean ja Hayn Ypperlig-yhteistyömallisto viime syksyltä oli onnistunut ja itsekin kotiutin ihanuuksia, joita en ensin varsinaisesti tarvinnut (mutta sitten palavasti halusin). Nyt kirjastossa palvelee malliston musta metallinen lehtiteline ja kynttilänjalka. Mahtavia olivat myösHayn stailaamat Ikea-kassit (joita olisi p i t ä n y t ostaa enemmän).

Opiskelin tanskalaisen Elle Interiörin sivuilta että tuleva yhteistyömallisto tehdään muun muassa hurmaavista valaisimistaan ja sisustutavaroistaan tunnetun Tom Dixonin kanssa. Sisustusbrändiä luotsaa tunisialainen liki kuusikymppinen Tom Dixon, joka on nero, mitä tulee paitsi oivaltaviin, hauskoihin, mutta samalla tyylikkäisiin kalusteisiin sekä sisustusesineisiin. Itselläni palaa parhaillaan tätä juttua kirjoittaessakin tuikku Tom Dixonin messinkisessä lyhdyssä - se on muuten yksi kotini suosikkiesineistäni.

Kuva: Tom Dixon

Lienee siis selvää, että innolla odotan myös Ikean yhteistyömallistoa herran kanssa, joka lanseerataan helmikuussa 2018.

Kuvat: Elle Interiör / Ikea

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat