Emme enää ahtaudu pienen lainapöydän ääreen, vaan levittäydymme sanomalehtien, aamutuoremehujen ja teekuppien kanssa reteästi leveälle. Uusi ruoka pöytämme De La Espadan mallistosta saapui, ja istui paikalleen kuin nakutettu. Pöydän kaveriksi hankin puisen penkin nahkatyynyllä, koska olen ravintolassa aina se, joka tahtoo sohvalle istumaan. Nyt saan kotonakin kauhoa spaghetit sohvalta käsin.

Pöydän on suunnitellut sisustussuunnittelija Ilse Crawford, jonka töitä ihailen. Itseäni viehätti tässä pöydässä se, ettei se ole kovin syvä. Siinä pääsee istumaan toista lähelle, eikä pöytä varasta huoneesta turhan suurtaa tilaa. Pöydän ympärille hankintalistalla on vielä muutama Artekin jakkara, pöydän pyöreät kulmat mahdollistavat isonkin joukon plaseeraamisen tarvittaessa.

Materiaalina vahattu tammi on minulle uusi. Se tuo mielestäni mukavaa lämpöä ja modernia ilmettä tämän kaiken antiikin ja rimpsun keskelle. 

De La Espadan pöytä ja penkki, Koolmat

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla