Olen vannoutunut teenjuoja. Muuttaessa kahvinkeitin jäikin lasteni isälle. Hietalahden kodissa onkin tarjoiltu siitä lähtien pikakahvia, mutta tämä emäntä parantaa nyt tapansa!

Esteetikkona en halunnut suurta kahvinkeitintä tyhjäntoimittajaksi keittiön tasolle, raukka kun olisi päässyt kahvinkeittopuuhiin niin harvoin. Sen sijaan hankin Chemexin kahvinkeittimen, jos nyt sitä voi edes keittimeksi kutsua. Lasinen kannu on kaunis esilläkin ja ainakin muutaman suosittelijan mukaan sillä keittää erinomaisen hyvät sumpit.

Suodatinpussit ovat kannulle omansa, mutta muuten kaiken pitäisi toimia kuin ennenkin. Koska itse en tosiaan nauti kahvia pisaraakaan, on odotettava, että luokseni saapuu joku, jonka kahvihammasta ihan tosissaan kolottaa. Viikonlopun ohjelmassa onkin dinnerijuhlat ystäville, joten uskokaa tai älkää, huomenna Hietalahdessa juodaan ihan oikeaa kahvia!

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla