Olen heikkona kauniisiin hotelleihin, jotka ovat samalla tyylikkäitä, viihtyisiä - ehkä jopa aika perinteisiä. Pariisi on haastava hotellikaupunki - tai ainakin omalle kohdalleni on sattunut monia hotelleja, joissa aina jokin osa-alue on ontunut. Pariisin messumatkalla päätimmekin turvautua suositeltuun klassikkoon ja varasimme huoneen Saint Germainen alueelta - ihanasta Hotel de l'Abbayesta.

Jos aikataulumme ei olisi ollut niin tiukka, olisin mielelläni istunut hotellin oleskelutilaan lueskelemaan takkatulen ääressä ( itse asiassa matkalla pohdin, että jokaiseen reissuun pitäisi mahduttaa muutama puoli tuntinen sinne tänne lukemiselle viinilasin ja takkatulen kera). Hyvä aamiainen on yksi, joka ratkaisee mielestäni hotellimittelyssä, ja täällä se oli perinteinen ranskalainen - joka tarkoittaa croissantteja, kahvia ja tuoremehua. Onneksi lisähintaan siitä sai tehdä runsaamman - itse herkuttelin joka aamu erinomaisella munakkaalla. Hotellin sijainnista annan kiitollisen plussan, Luxembourgin puisto oli kivenheiton päässä ja se on aamulenkkeilijän paratiisi. Ympäriltä löytyi myös monia hyviä ravintoloita. Huoneestamme en valitettavasti ehtinyt napata kuvaa ennen sitä tilannetta, kun kolmen naisen kasvovoiteet, puuterit, neuleet ja tyllihameet jo täyttivät nojatuolin päälliset ja kylpyhuoneen marmoritasot. Mutta huoneissa, ruusutapetteineen ja samaa kuosia ommeltuine päiväpeittoineen, ei myöskään ollut moitteen sijaa! Hintava hotelli oli - etenkin, kun jouduimme varaamaan kolmea henkeä ajatellen suuremman huoneen ja lisävuoteestakin laskutettiin ekstraa. Olimme liikkeellä tosin paitsi sisustusmessujen myös muotiviikkojen aikaan, joten hinnat olivat sen vuoksi korkeammat monessa hotellissa. 

Hotel de l'abbaye, 10 Rue Cassette, Saint Germain

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla