Tiedätkö, miten mehukas, herkullinen ja runsas tarte tatin valmistetaan? Minäkään en tiennyt ennen tätä Cozyn kirjaprojektia. Jauhopöllyisten keittiöhetkien lisäksi kirjaprojekti vei pienen kuvaustiimimme myös Etelä-Ranskan pienille kujille ja höyryävien ruokapatojen äärelle. Tulos on tässä - miten ylpeä olenkaan Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja -opuksesta!

Parhaimmillaan keittokirja ei anna ainoastaan maistuvia reseptejä, vaan vie lukijansa matkalle - tällä kertaa sinne Ranskaan. Heidän ruokakulttuuristaan haluan oppia sen tarte tatinin (omena- ja tomaatti-tatinit ovat omia suosikkejani), suklaamarenkien ja suussasulavan kinkkupiiraan valmistuksen ohella keittiörakkauden. Yhtään ateriaa ei kokata ilman sitä! 

Prisca Leclerc: Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja, Cozy Publishing, 29 e 

PS. Opus on myynnissä viikonloppuna Suomalaisen kirjakaupan osastolla Kirjamessuilla!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat