Tiedätkö, miten mehukas, herkullinen ja runsas tarte tatin valmistetaan? Minäkään en tiennyt ennen tätä Cozyn kirjaprojektia. Jauhopöllyisten keittiöhetkien lisäksi kirjaprojekti vei pienen kuvaustiimimme myös Etelä-Ranskan pienille kujille ja höyryävien ruokapatojen äärelle. Tulos on tässä - miten ylpeä olenkaan Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja -opuksesta!
Parhaimmillaan keittokirja ei anna ainoastaan maistuvia reseptejä, vaan vie lukijansa matkalle - tällä kertaa sinne Ranskaan. Heidän ruokakulttuuristaan haluan oppia sen tarte tatinin (omena- ja tomaatti-tatinit ovat omia suosikkejani), suklaamarenkien ja suussasulavan kinkkupiiraan valmistuksen ohella keittiörakkauden. Yhtään ateriaa ei kokata ilman sitä!
Prisca Leclerc: Tarte tatin - Suuri ranskalainen keittokirja, Cozy Publishing, 29 e
PS. Opus on myynnissä viikonloppuna Suomalaisen kirjakaupan osastolla Kirjamessuilla!