Mielestäni kauneinta on, kun sisustus näyttää huolettomalta, vaikka yksityiskohtia tarkemmin tarkkailemalla huomaakin, että kaikki on harkittua - sokerikipon kirkkaansinistä raitaa myöten. Klassinen sisustus kestää aikaa, silmä ei kyllästy ja pienillä päivityksillä sitä voi muokata ja päivittää tähän päivään. Tammea, marmoria, munankuoren valkoista ja harkitusti mustaa - näitä oli käytetty Sydneyn matkan suosikkiravintolassani Billsissä. Bondi Beachillä sijaitsevassa ravintolassa maistui erinomaiselta myös ruoka, mutta sen sisustusratkaisuja olen jäänyt mieleeni pyörittelemään jopa täydellisiä uppomunia ja vesimelonijuomia pidempään. 

Onnistuneiden värivalintojen lisäksi astiat olivat kauniita - ja jälleen huolella valittuja. Tekee mieli huokaista ihastuksesta ääneen siinä kohtaa, kun huomaat teekuppisi olevan tasan samanvärinen kuin ikkunanpuitteet ja ovenkarmit. Hei ja jos olet kyllästynyt mariskooleihisi, Bills tiesi, mitä niille kannattaa tehdä! Niistä tarjoiltiin suuret jädeannokset ja tiramisukin oli livahtanut juurikin suomalaisten kaappien perukoilta löytyvään kulhoon. Reissun jälkeen kaivoin omat kulhoni esiin ja tarjosin niistä mansikoita ja marenkia. 

P.S. Miten ihanilta näyttivät hajanaiset julisteet, kortit ja maalaukset seinällä, kauniissa asetelmassa!

Bills, Bondi Beach Sydney           Kuvista kaunis kiitos matkakumppanilleni, valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäelle

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla