Kuvat: Fantastic Frank


Keittiömme on tasoja vaille valmis - joita on nyt odoteltu useamman viikon, mutta ei mietitä sitä, sillä NE OVAT AIVAN PIAN täällä! Tämähän tarkoittaa sitä, että tulemme taas keittämään kananmunia, wokkaamaan vihanneksia, keittämään pastaa, käristämään räskäleitä ja niin edelleen. Unohdamme hetkeksi miljoonaan kertaan tehdyt uuniruoat ja otamme posliiniastiat esiin (astianpesukonekaan ei ole toiminut, tason puuttumisen dominoefekti). 

Tasoja odotellessa jaan teille inspiroivan kodin Södermalmilta Tukholmasta - ilmaa, valoa, hallituja kokonaisuuksia ja levollista tunnelmaa tulvillaan. Niin ja täällä näyttää olevan toimiva keittiö varsin samankaltaisilla tasoilla (JOTKA MEILLÄKIN PIAN ON). Lienee sanomattakin selvää, että kerron teille seuraavaksi lisää niistä meidän tasoista. Päädyin nimittäin tälläkin kertaa marmoriin, mutta merkittävällä tavalla erilaiseen kuin viime kerralla. Millaiseen ja miksi? Siitä lisää seuraavassa postauksessa.Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla