Toisinaan on hyvä muistutella itseäänkin vankkojen tuttujen olemassaolosta - eritoten silloin, kun on muutto edessä ja uusi koti kaipaa vaikka mitä uutta. Lanseerasimme Helena Karihtalan Sisustajan käsikirja -opuksen Helsingin keskustan Artekissa ja ilokseni löysin liikkeestä taas vaikka mitä muutakin ihanaa kuin Cozyn kirjoja. Mukaan tarttui klassikko-seeprakankaasta tehty pussukka, jota aion käyttää Italian lomalla ihan käsilaukkuna kuulkaas. Myös yllä olevat saviastiat jäivät mieleeni.

Kun elämme maailmassa, jossa tarpeita ja mielihaluja tuntuu nousevan oikealta ja vasemmalta tämän tästä, tuntuu hyvältä harkiten hankkia jotakin, joka palvelee pitkään. Itselläni on kotona useita Artekin valaisimia, nyt mittailen erään kauniin ruokapöydän tuolin muotoja tulevaan kotiin. Olen myös enemmän kuin iloinen ja ylpeä, että sisustuskirjamme löytyvät myös Artekin valikoimista. Koska myös kirjat ovat parhaimmillaan kauniita designesineitä, joita koti kuin koti kaipaa.

Artek, Keskuskatu 1 B, Helsinki

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla