Kirjoitukset avainsanalla fantastic frank

Kuvat: Fantastic Frank


Keittiömme on tasoja vaille valmis - joita on nyt odoteltu useamman viikon, mutta ei mietitä sitä, sillä NE OVAT AIVAN PIAN täällä! Tämähän tarkoittaa sitä, että tulemme taas keittämään kananmunia, wokkaamaan vihanneksia, keittämään pastaa, käristämään räskäleitä ja niin edelleen. Unohdamme hetkeksi miljoonaan kertaan tehdyt uuniruoat ja otamme posliiniastiat esiin (astianpesukonekaan ei ole toiminut, tason puuttumisen dominoefekti). 

Tasoja odotellessa jaan teille inspiroivan kodin Södermalmilta Tukholmasta - ilmaa, valoa, hallituja kokonaisuuksia ja levollista tunnelmaa tulvillaan. Niin ja täällä näyttää olevan toimiva keittiö varsin samankaltaisilla tasoilla (JOTKA MEILLÄKIN PIAN ON). Lienee sanomattakin selvää, että kerron teille seuraavaksi lisää niistä meidän tasoista. Päädyin nimittäin tälläkin kertaa marmoriin, mutta merkittävällä tavalla erilaiseen kuin viime kerralla. Millaiseen ja miksi? Siitä lisää seuraavassa postauksessa.Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Kuvat: muuttokuumeen aiheuttaja Fantastic Frank

Se, joka ajattelee, että listat ovat vain keino silotella sieviksi lattianreunat, on väärässä. Todellisuudessa listoilla voidaan kodeissa tehdä todellisia taikoja - verrattain pienellä vaivalla ja budjetilla. Suomalaisissa huoneistossa kipsi- ja puulistoja on käytetty varsin ujosti - esimerkiksi Tukholma on listojen luvattu kaupunki! Niiden avulla vaatimattoman oloisestakin tilasta saa persoonallisen, huolitellun ja kauniin - upeimmillaan koristeelliset listat ovat vanhoissa huoneistoissa, joissa huonekorkeuttakin riittää. Toisaalta matalammassakin tilassa niillä voidaan tilaan hämätä korkeutta lisää ja saada persoonallisia yksityiskohtia aikaiseksi.

Tulevaan kotiimme listoja valikoitui kolme erilaista. Inspiroiduin ja mietin pitkään jopa korkeampia panelointeja (päädyin niihin jo useasti), mutta sitten kuitenkin peräännyin. Loppujen lopuksi löysin listaparatiisi Erikoishöyläyksestä kolme listaa, yhden jalkalistan ja kaksi koristelistaa, joilla uskomme saavamme kauniita tekoja aikaiseksi.

Arvaatko listojen järjestyksen?


 

Kommentit (4)

Kuvat: Fantastic Frank

On taas se aika elämästä, kun uuden kodin etsiminen on tullut ajankohtaiseksi. Juu, tiedän, näin tapahtuu arjessani aika tiuhaan - syy ei ole minun, vaan sisustushimon, rakastumisen, putkiremppauhkan ja ainaisen vaihtelunhalun. Asuntomarkkinat hei, I am back!

Juuri nyt ei Suomen markkinoilla ole vapaana mitään erityisen kiintoisaa - se onkin aina oiva hetki alkaa tähyilemään raja-aitojen yli Ruotsin puolelle. Juuri nyt mietin, että ei kai Tukholman Gamla Stan ole liian kaukana tätä Helsingin keskustan elämääni ajatellen (sanokaa, että ei ja katsokaa nyt tekin tätä asuntohurmuria!)

Kiitos kuvista, inspiraatiosta, Tukholma- ja kaari-ikkunakuumeesta kuuluu ystävälleni Fantastic Frankille!

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat