Yllä oleva kuva on pyörinyt työpöydälläni pitkään. Se liittyy jälleen uuteen kirjaprojektiin - juuri siihen, joka vei minut keväällä kuvausmatkalle Australiaan ja sai minut siellä maistamaan elämäni parasta kukkakaalisalaattia. Teen töitä kirjakustantamossani Cozy Publishingissa, jonka jalo tarkoitus on tehdä Suomen kauneimpia lifestyle-kirjoja, parhaalla sisällöllä. Kun teemme uutta kirjaa, emme mieti opusta niinkään kirjana, vaan design-esineenä. Kirjana, joka nostetaan keittiössä tai olohuoneessa ilolla näkyville ja jonka kantta silmäillään ohi kävellessä ihaillen. Kirjojen aika ei ole ohi, mutta nopeasti hutaistujen sinnepäin tehtyjen kirjojen aika on mielestäni historiaa. Kirjan täytyy antaa enemmän kuin nettiresepti - ihanan tunnun sitä pidellessä ja sukelluksen upeaan maailmaan selaillessa. 

No, takaisin tuohon Tomi Björckiin. Teemme hänen kanssaan kolmatta yhteistä ruokakirjaa. Tällä kertaa ideana on paitsi Australia, miehen uusi kotimaa, myös helpot ja oivaltavat reseptit. Ja nyt kuvaamme kirjaan vielä lisää annoksia ja mietimme sitä juuri oikeanlaista kantta. Sen tulisi olla kaunis, tyylikäs, oivaltava, raikas ja ehkä taas vähän uudenlainen. Kun aikaisemmissa kirjoissa olemme kansissa näyttäneet vaan miehen käden, nyt ajattelimme näyttää enemmän - ehkä jopa koko mies samalla kertaa! Ja tuo yllä oleva kuva on siksi pyörinyt työpöydälläni katsottavana. Se otettiin eräänä aurinkoisena iltapäivänä, juuri sen jälkeen, kun olin ensi kerran maistanut banaanileipää (sekin oli taivaallista!). Edellisenä päivänä olimme olleet surffaamassa ja nyt tulimme rantaan kameroiden kanssa, tällä kertaa ilman lautoja - niiden banaanileipien ja kylmän limsan kanssa. Sitten mies kyykistyi kameran eteen ja räps! Saatoimme siinä saada uuden kirjan kannen. Keväällä nähdään!

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla