Olen sisustaessa yksityiskohtien ihminen. Minua kiinnostavat kovasti myös ne omalla tavallaan näkymättömät pienet palat, joiden avulla arki kuitenkin on aavistuksen kauniimpaa.

Itse olen koteja remontoidessa hurahtanut vanhan mallin mukaan valmistettuihin posliinisiin valokatkaisimiin, jotka tekevät valojen napsauttamisesta päälle paljon ihanampaa. Paitsi että ne näyttävät kauniilta maalattuja tai tapetoituja pintoja vasten, ovat ne juuri se kuuluisa viimeinen, esteettinen silaus myös äänensä puolesta. Samalla kun valot syttyvät, kuuluu kaunis napsaus katkaisinta kääntäessä (oikeanlaisen napsahduksen aliarvioiminen on ykistyiskohtien täydellistä vähättelyä!). Oman tunnelmansa tuovat puolestaan posliiniset himmentimet, jotka meidän kodissa on asennettu keittiöön ja ruokailutilaan.

Pienet asiat voivat olla suuria asioita - sisustaminen on tästä paras esimerkki. Olen vaikkapa säästänyt täydellisen kauniisiin ovenkahvoihin pitkään ja hartaasti - mutta samoin kuin valokatkaisimia, niitä käytetään kotona koko ajan! Ei ole merkityksetöntä, minkälaisesta arjen apurista sitä valojaan ja kulkujaan ohjailee.

Posliiniset valokatkaisimet, alkaen 36 e kpl, Domus Classicalta

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla