Kirjoitukset avainsanalla liisa riski

Äitiyslomalla otin luurin käteen ja soitin valokuvaajalle, jonka tyylistä pidin ja keneen olin jossakin määrin ehtinyt lehtiurani aikana tutustumaan. Siinä puhelun aikana sovittiin, että tehdään yhdessä sisustuskirja - juuri sellainen kuin kirjakaupoista puuttui. Ja niinhän me tehtiin - K niin kuin kodista tuli menestys ja sitä myydään edelleen. Kirja sai myöhemmin jatko-osiakin ja poiki lukuisten sattumien kautta jopa tämän lempilapseni, kustantamon, jonka tämän lahjakkaan valokuvaajan kanssa sittemmin perustimme.

No, asiaan. 

Nyt kuvaamme omalle kustantamollemme kansainvälisille markkinoille suunnattua sisustuskirjaa - pitkästä aikaa jotakin aivan omaa! Tänään starttasimme kesäkuvausten kanssa ihanan Liisa Riskin kotoa. Helsinki is my Home -opus on vakaalla tiellä kauniiksi valmiiksi. Kirjan idea on näyttää paitsi Helsingin ihanimmat kodit, myös ihmiset ja heidän liiketoimintansa. Luvassa on siis kauniita tunnelmia, inspiraatiota ja kivoja vinkkejä kahviloihin, sisustusliikkeisiin, muotiapajille ja niin edelleen.

Ja mitkä ovat tunnelmat tällä hetkellä? No, nyt kun kysyit, niin myönnetään, en voisi olla innostuneempi (hyvästi kesäloma)!

Helsinki is my Home - tulossa syksyllä 2017, Cozy Publishing

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat