Skoolasimme tänään Cozyn uudelle Björck & Australia -kirjalle ja ehdin jopa ottaa julkkareista muutaman kuvan (historiallista!). Tämä päivä oli tärkeä - erään ympyrän sulkeutuminen. Cozyn ihka ensimmäinen kirja reilu kolme vuotta sitten tehtiin samalla porukalla, yhdessä Tomi Björckin kanssa. Silloin kaikki oli jännää, uutta, pelottavaakin - tänään tuntui jännältä edelleen, mutta eri tavalla. Kutkuttavan odottavalla tavalla.

Kolmen vuoden aikana on ehtinyt tapahtua paljon. Vierellämme on varttunut huikea Viola, josta on kiittäminen tämänkin kirjan upeita kuvia (myös tämän postauksen silkkikaapukuvia!) sekä Björck & Australia -opuksen ulkoasua. Olimme myös porukalla aiemmin Australian Sydneyssä kuvaamassa kirjaa, jota tänään Ravintola Brondassa juhlittiin. Olo on kiitollinen ja juurikin odottava. Kolmessa vuodessa on opittu yrittämisestä valtavasti - numeroista, pitkistä päivistä, öihin vaihtuneista kuvaussessioista, rahastressistä, uusien suhteiden luomisesta sekä maailmaan ja itseen luottamisesta - muiden muassa. Sanoisin, että aikamoinen matka tehty, niin Tomin kuin Cozyn kanssa!

Niin ja siitä silkkikaavusta sen verran, että se on taas löytö Tokion matkaltani - reissulta, jolloin suurta etappia nimeltä kansainvälistyminen jälleen rakennettiin. Se yllä liihotin tänään kepein mielin, ajatukset tuleviin haasteisiin kiinnittyneinä.
 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla