Kirjoitukset avainsanalla nikari

Uusi koti valmistuu askelissa, toisinaan stepit ovat pienempiä, mutta silti yllättävän merkityksellisiä. Pieni arkemme mullistui tämän Nikarin ihanuuden muuttaessa meille. Nyt pastan kokkaajaa tai pihvinpaistajaa voi valvoa viinilasi kädessä, pylly penkissä.

Tarkoituksena oli löytää kaunis ja mahdollisimman siro yksilö. Perch stool Nikarin mallistosta on Weisley Waltersin ja Salla Luhtaselan suunnittelema ja nätti kuin mikä. Jonain päivänä hankimme vielä toisen samanmoisen seuraa tekemään, sirojen muotojen ansiosta niitä mahtuu pöydän alle kaksinkin kappalein.

Perch stool, Nikari, 295 e 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen allaKauniit nojatuolit tekevät arjestani parempaa ja mukavampaa. Ja onneksi on sisustuskuvauksia, joissa koti täyttyy erilaisista tuoleista, joista jokaista palavasti rakastaa! Tässä yksi niistä, Nikarin December XL, kauniilla konjakin sävyisellä nahalla varustettuna.

Fiskarsissa pieteetillä huonekaluja valmistava yritys on suosikkini - monet heidän huonekaluistaan hivelevät paitsi silmää - ja ainakin tämän tuolin kohdalla niin ikään takamusta. Koska tuleva kirjastomme alkaa olla pian kalusteilla täytetty (laskemme päiviä sohvan tuloon - enää 17 jäljellä!), tämä ihanuus ei kuvausten jälkeen muuta meille, mutta eräs toinen kaunotar samalta yritykseltä kylläkin (siitä myöhemmin lisää).

Kommentit (4)

Vierailija
2/4 | 

Hei,

Mistä kaunis parkettisi on ja mitä puuta se on? Mikä käsittely pinnassa? Kiitos, jos vastaat😊

Kaikki rakkaat antiikkinojatuolini kaipaavat vierelleen uutta kaveria. Olen käynyt läpi sirompaa ja selkeämpää nojatuolitarjontaa (rakastan pieniä nojatuoleja) ja ihan mikään ei ole vielä kolahtanut niin kovaa, että olisin ollut varma tosirakkaudesta.

Nyt on kuitenkin tapahtunut uuden kotimme huonekalutarjonnan osalta jotakin merkittävää. Kun koeistuin A.S.Helsingöllä tämän Nikarin ihanuuden, sydämessä läikähti merkitsevällä tavalla. Kiitos tuolin valinneelle Ilona Palmuselle, kauniille kesävalolle ja kepeälle istunnolle - se saattaisi olla tässä!

 

Kommentit (0)


Adea


Nikari

Lundqvist, Copenhagen

Jos sohvan hankkii kankaisen sijaan nahkaisena, on oltava valmis investoimaan leikkiin enemmän euroja. Tukholman sisustusmessuilla kierrellessä himo nahkaan eskaloitui itsellänikin - nahkaa näkyi monessa kohtaa, monin eri tavoin käytettyinä. Itse olen jo jonkin aikaa haaveillut tästä sohvakaunottaresta - siinä yhdistyy paitsi juuri se kauniin sävyinen nahka, myös ihastuttava muoto. Ehkä sinne seuraavaan kotiin sitten.

Jos haluat tuoda kotiisi nahkaa, mutta et ole vielä valmis investoimaan vaikkapa nahkaiseen nojatuoliin, voi materiaalia tuoda kauniisti esiin myös pienemmissä yksityiskohdissa. Nahka valaisimien jaloissa (sitähän voisi kierittää niihin ihan itse!), sohvien soljissa tai vaikkapa kynätelineessä tai säilytysrasioissa työpöydällä voisi olla jotakin, josta aloittaa.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat