Kirjoitukset avainsanalla shoppailu

Vaikka työmatkalla ollaan, on pieniä koloja shoppailullekin jäänyt (kukkaron mielestä välit olisivat voineet olla jopa vieläkin pienempiä). Sisustusshoppailijan kultakaupungiksi en ensikädeltä Sydneytä tituleeraisi. Kaupunkikuva ja sisustusliikkeet vilisevät design-huonekalujen kopioita - joka on jopa vähän surullista. Onneksi meillä on ollut mukana hyvät paikallisoppaat, jotka veivät meidät muun muassa Koskelaan, sisustusliikkeeseen, josta löytyi kopioiden sijaan kauniita huonekaluja, astioita, laukkuja, pientavaraa, lastenvaatteita- sekä leluja ja paikallisten taiteilijoiden tekemää grafiikkaa. Liike oli hintava, mutta vierailemisen arvoinen. Vähän Helsingin Teurastamon aluetta muistuttavalta alueelta löytyi myös ihania kahviloita, joissa saattoi hörppiä teetä ja lounastaa.

Koskela (jonka seinien sisäpuolelta ei omistajista löytynyt suomalaisverta, nimestä huolimatta), 1/85 Dunning Ave, Rosebery NSW 2018

Kommentit (1)

Maria
1/1 | 

Koskela on kiva paikka! Kyllä muistelisin että omistajan isoisä taisi olla suomalainen, että sieltä se nimi tulee :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat