Kirjoitukset avainsanalla valo

Kun ostin tämän kodin ja remontin jälkeen pääsimme muuttamaan vasta alkutalvesta, ihmettelin paikan pimeyttä. Minulla oli näytöltä mielikuva valossa kylpevästä kodista, mutta pelkäsin muistaneeni väärin. Nyt kun kesä tekee tuloaan, täällä häikäisee taas. Voidaan puhua värien tärkeydestä tai laadukkaiden materiaalien ihanuudesta, mutta kyllä kaikkein tärkeintä onnistuneessa sisustuksessa on luonnonvalo. Melkein mistä tahansa voin tinkiä, mutten siitä.

Valoisaa viikonloppua ihanat lukijani.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen allaToisinaan elämä kulkee eteenpäin niin hurjaa vauhtia, ettei itse oikein tahdo pysyä mukana sen siivillä. Vastahan tänne tultiin, käytiin kodiksi ja nyt jo, on aika jatkaa matkaa. 

Jätämme jäähyväiset - haikeat, ilonkin makuiset - tälle ihanalle paikalle, jota saimme hetken kodiksi kutsua. Seuraavaksi elämä tuo eteemme jotakin muuta, remonttia ainakin, myös nomadien leirielämää jossakin mukavassa ja lämpimässä paikassa. Tiedätkö, mistä pidin tässä kodissa oikeastaan melkein kaikkein eniten? Siitä, miten valo siivilöityi huoneisiin jo aivan aamusta. Kupissa oli teetä, edessä lehti, päivä aluillansa, eikä aavistustakaan siitä, mitä se toisi mukanaan. Lähdön hetkiin liittyy aina myös sydänalaa painavaa suruakin.

Silti ajattelen: näin on hirmuisen hyvä.

 

Kuvat: Ulla-Maija Lähteenmäki

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat