Kirjoitukset avainsanalla lasten teatteri

K.Arhua esittää Anna Ranta ja Peikkoa Kristiina Puukko

Kävin  etukäteen vakoilemassa viimeisen päivän harjoituksia Lasten musiikkiteatteri Kapsäkissa, Karkumatkalla-esityksen kulisseissa. Me käymme lasten kera säännöllisesti teatterissa - retket ovat poikkeuksetta taltioituneet kivoimpien muistojen joukkoon. 

Nyt aiomme yhdessä mennä Karkumatkalla-esitystäkin seuraamaan, jo sen verran hauskalta ja liikuttavalta näytti meno harjoituksissakin. Teatterissa parasta on mukaansatempaavien tarinoiden tapaan se, että saa paitsi viihtyä myös eläytyä näyttämöllä koettuihin tunteisiin - ihan parasta!

Olen muutenkin pohtinut paljon sitä, että moni meistä ajattelee, että vaikkapa lasten kulttuuri on tärkeä asia, teatteriesitykset, kirjat, ooppera, mutta sitten emme kuitenkaan tule lähteneeksi näytöksiin, käärimme synttäripaketteihin muovirojua Kiinasta ja niin edelleen. Jollemme päätä seistä lasten kulttuurin joukoissa, eli kuluttaa sitä, meillä ei pian ole, mitä kuluttaa. Käykäämme siis teatterissa ja kirjakaupassa ja opettakaamme samalla lapsille, kuinka arvokasta kulttuurin kokeminen on. 

Karkumatkalla ensi-ilta on huomenna kl 13. Siitä eteenpäin näytöksiä on lauantaisin aina toukokuun loppuun asti. 

 

 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat