Kirjoitukset avainsanalla halli

Yritäpä etsiä pyöreänmalliseen halliin huonekaluja - ottaen huomioon sen, että se on paitsi pieni ja sen joka reunalta aukeaa ovia kenkä- ja vaatekaappiin sekä kylpyhuoneeseen ja piian käytävään. Siksi tässäkin kohtaa on maltettava sisustaa pienin askelin. 

Eteisen seiniin valittiin sävyksi tumma munakoiso ihan siksi, että vierailin kerran huvilalla, jonka eteishalli oli musta. Se teki lähtemättömän vaikutuksen ja toimii mielestäni hyvin, etenkin kun muualla kodissa on vaaleaa. Käsinkudotut villamatot tuovat lämpöä ja niissä ei kura näy. Ja nyt eteisessä on myös pieni lipasto, johon saa laskea avaimet ja jolla pitää kukkia (jostain syystä ajattelen, ettei mikään toivota vierasta tervetulleeksi ihanammin kuin kukkakimppu). Lipasto löytyi lempiantiikkiliikkeestäni Ullanlinnasta, jossa kovakin tinkiminen on sallittua. Samaan syssyyn löysin myös vuosien etsinnän jälkeen unelmieni skumppalasit - näytän ne vähän myöhemmin. 

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat