Kirjoitukset avainsanalla suunnittelu

Kuvat: Fantastic Frank & Residence Magazine

Itselläni jokainen keittiöremontti alkaa sillä, että linnoittaudun siihen tilaan, jonne uusi keittiö on syntymässä. Mikä on valon määrä, entä tunnelma? Missä haluan juoda joka aamuisen teekupilliseni, entä missä kohtaa tiskata ja hämmentää lohikeittoa? 

Tällä kertaa uudesta keittiöstäni on tulossa pieni tehopakkaus, johon muutamat tärkeimmät toverit oli silti saatava mahdutettua. Suunnittelu aloitettiin tälläkin kertaa visioimalla, kaivamalla kaikki inspiraatiokansion uumeniin piiloutuneet kuvat esiin. Ohessa niistä muutamia - kaikissa niissä on jotakin, jota haluaisin omassa köökkisopessani toteuttaa. 

Pääpiirteiksi valikoituivat hieman tummemmat sävyt, mustat kodinkoneet, levollinen, joskin vanhanaikainen kaapin malli. Vaivaan haaveillani tällä kertaa puuseppää, nämä unelmat kun eivät kyseiseen tilaan toteudu valmismitoin. Vaivasin myös keittiöiden suunnitteluun erikoistunutta sisustusarkkitehtitoveriani, joka poikkesi mittanauhansa kanssa paikalle kertomaan viisauksia siitä, miten hyvä ja toimiva keittiökokonaisuus suunnitellaan (näihin pieniinkin neliöihin). Teen tästä keittiötaikurista vielä tarkemmin juttua teille - niiden monien keittiöremonttia suunnittelevien mieltä polttavien kysymysten kera.

Kommentit (1)

Noah Evans
1/1 | 

Pidin todella keittiöstä, jota olet lisännyt keittiössäsi. On paljon mielenkiintoisia kohteita, joita voit lisätä keittiössä, jotta se olisi kauniimpi ja yksi parhaista tiedoista on hämmästyttäviä keittiön mattoja. Tämäntyyppiset matot ovat parhaita keittiölle, koska kun valmistaja on tehnyt sen, se pitää kaikki tärkeät asiat mielessään, jotta kaikki kuumat liekit tai öljyiset asiat eivät vahingoita mattoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat