Kirjoitukset avainsanalla puutarhaPäätätpä sitten löhöillä rannalla, puistossa, parvekkeella, laiturilla tai vaikkapa kallioilla, tee se pehmeästi ja tyylillä. Ylelliset espanjalaisen GAN-merkin tuotteet on suunniteltu ulkokäyttöön, mutta ovat silti tunnultaan pehmeitä - eivät lainkaan muovisen liukkaita niin kuin monet pihakäyttöön suunnitellut tekstiilit. Pehmuste on plussaa - esimerkiksi kalliolla tai laiturilla tuntuu usein siltä, ettei pyyhkeen pehmeys lautojen ja selän välissä riitä takaamaan ihanaa lekottelukokemusta. Ja kauneus sekä ihanat värisävyt - ei sovi niidenkään merkitystä tässä tapauksessa aliarvioida.

Lisätiedustelut Suomessa: Koolmat

Kommentit (0)

Minullahan ei ole puutarhaa, ei kesähuvilan pihaa, eikä itse asiassa tällä hetkellä kotiakaan, mutta onneksi aina voi haaveilla! Ajattelin esitellä teille yhden ihanan puutarhakalustelöydön, ranskalaisen Petite Frituren, jonka kalusteet ovat muotoilultaan aivan omaa luokkaansa. Pidän myös metallisista kalusteista puutarhassa. Niillä voi huoletta syödä näppeihin sulavaa suklaajäätelöä, eikä kakkivat linnutkaan ole murhe - rätti kehiin vaan! Illan hämärissä esimerkiksi lampaantalja pehmentää tuolit pyllylle mukaviksi.

Jos itse innostut enemmän kuin haaveilemaan, kalusteita saa muun muassa Koolmatista ja Finnish Design Shopista.

Kommentit (0)

Jos etsit pihakalusteita, jotka ovat monikäyttöiset, kauniit, kestävät ja kohtuuhintaiset, suosittelen lämpimästi Fermobin kalusteita. Niitä löytyy monissa eri väreissä ja alumiinista valmistetut kalusteet kestävät kauniina esimerkiksi muovia paremmin. Ilahduttavaa on, että kalusteet ovat kauniit myös sisätiloissa. Ne voi siis kantaa vaikka parvekkeelta vierasvaraksi, kun pöydän ääreen on istumassa tavallista enemmän väkeä.

Itse päädyin mustaan settiin ja toistaiseksi pöytä ja pari klaffituolia (myös pöytä menee kätevästi kasaan) päätyivät toimistomme sisätiloihin. Nautin aamuteeni bistropöydältä sirossa tuolissa istuskellen, kuin Pariisissa konsanaan. Jos haluat pyllyn alle pehmikettä, tsekkaa myös valmistajan kauniit ja säänkestävät pehmusteet. Tuoli 69 e, pöytä päälle 100 e

Fermobin kalusteita, Armas Design, Vuorimiehenkatu 16 

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat