Työ lennätti minut tällä kertaa aivan uuteen kaupunkiin - ensimmäistä kertaa Barcelonaan (en ymmärrä, miten en ole eksynyt tänne aiemmin). 

On ollut ihana tutkiskella uutta kaupunkia nurkasta nurkkaan, huomenna vietän oikein perinteisen turistipäivän ennen sunnuntain kotiinlähtöä. Tähän mennessä uusien inspiroivien tyyppien tapaamisen lisäksi olen saanut maistaa parasta paellaa (minimustekaloilla), työntää varpaat rantahiekkaan, vaeltaa espadrillokset viuhuen pitkin vanhan kaupungin kujia ja hankkia ensi kesäksi kirkkaanpunaisen uimapuvun (tämä kaupunki on uikkarien ja bikinien luvattu maaperä!).

Upea kaupunki, ja on ollut inspiroivaa matkustaa yksin kaiken viime aikaisen muuttomyllerryksen jälkeen. Omia ajatuksiaan ei yksin ollessa pääse pakoon, ja hyvä niin. Antaa niin valon kuin murheenkin tulla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Barcelona on mahtava kaupunki. Vierailin itse siellä pari kuukautta sitten ja pitää kyllä ehdottomasti käydä vielä uudestaan. Espanja on muutenkin kokonaisuudessaan upea matkakohde.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017
2016

Kategoriat