Työ lennätti minut tällä kertaa aivan uuteen kaupunkiin - ensimmäistä kertaa Barcelonaan (en ymmärrä, miten en ole eksynyt tänne aiemmin). 

On ollut ihana tutkiskella uutta kaupunkia nurkasta nurkkaan, huomenna vietän oikein perinteisen turistipäivän ennen sunnuntain kotiinlähtöä. Tähän mennessä uusien inspiroivien tyyppien tapaamisen lisäksi olen saanut maistaa parasta paellaa (minimustekaloilla), työntää varpaat rantahiekkaan, vaeltaa espadrillokset viuhuen pitkin vanhan kaupungin kujia ja hankkia ensi kesäksi kirkkaanpunaisen uimapuvun (tämä kaupunki on uikkarien ja bikinien luvattu maaperä!).

Upea kaupunki, ja on ollut inspiroivaa matkustaa yksin kaiken viime aikaisen muuttomyllerryksen jälkeen. Omia ajatuksiaan ei yksin ollessa pääse pakoon, ja hyvä niin. Antaa niin valon kuin murheenkin tulla. 

Kommentit (2)

Vierailija
3/2 | 

Barcelona on mahtava kaupunki. Vierailin itse siellä pari kuukautta sitten ja pitää kyllä ehdottomasti käydä vielä uudestaan. Espanja on muutenkin kokonaisuudessaan upea matkakohde.

Aurinkoinen Espanja
4/2 | 

Katalonia, Barcelona ja koko Costa Bravan rannikko Ranskaan päin on upeaa matkailualuetta. Olipa sitten kiinnostunut historiasta tai upeista rannoista, jokaiselle löytyy varmasti ajankulua tältä seudulta.

Autolla kierteleminen on kätevää rannikolla, mutta esim. Barcelonassa liikkuminen on todennäköisesti helpompaa muilla tavoin. Parkkipaikkoja ei juurikaan ole muuta kuin parkkihalleissa ja peltipoliiseja mm. keskinopeusmittauksineen on melko reilusti viljelty.

Sen sijaan rannikkoa pitkin autoilu on mukavaa puuhaa, hienoja paikkoja ja erilaisia kaupunkeja löytyy paljon. Yhtenä mainittakoon Tossa De Mar, josta löytyy niin historiaa kuin upeita rantojakin.

Myös junalla pääsee Barcelonan lentoasemalta rannikkoa pitkin helposti ja edullisesti. 

Aurinkoinen Espanja on kokonaisuudessaan ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Ja jos Costa del Sol ja Fuge on jo tuttua seutua Espanjassa ja kaipaa vaihtelua, niin Costa Brava on huippu vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla