Kirjoitukset avainsanalla cole & son

Niin ovat huoneet tyhjät, ovi suljettu ja tehty tilaa uudelle. Kiitos ihanista vuosista Eerikinkatu!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Hei, kenen on tuo ihana tähtitapetti viimeisessä kuvassa? Onnea uusiin alkuihin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Ei yhtään valkoista seinää oli periaate, jonka mukaan tämän kodin värit valittiin. Koska sävyjen valitseminen on tarkkaa puuhaa, eikä pienistä maaliliuskoista aina osaa päätellä oikeaa, oman kotini väritaikureina toimivat ystäväni Proloquesta. Heidän kanssaan sävyjen miettiminen ja juuri oikeaan, harmoniseen sävyyn päätyminen oli harmoninen prosessi kokonaisuudessaan (iso plussa remppastressin keskellä!).

Kaikki kotini maalisävyt löytyvät Tikkurilan värikartasta. Pidän itse utuisista ja vähän sammuneista sävyistä, käytännön elämässäkin olen huomannut, että niiden keskellä eläminen tuntuu hyvältä. Levollisessa kokonaisuudessa on tärkeässä roolissa myös oikea - kanamunan kuoren sävyinen - valkoinen, jolla jalka- ja koristelistat maalattiin tummempien sävyjen kaveriksi.

Sekä lastenhuoneen että salongin seinässä on tapetti - molemmat Cole & Sonin mallistosta. Pidän heidän tapettiensa klassisesta ja ylellisestä ilmeestä. Tapetti on pintana arempi ja arjessa vaatii herkempää kohtelua - esimerkiksi lastenhuoneen seinät ovat saaneet jo jonkin verran osumaa. Silti yhdistelmä, joissakin huoneissa tapettia, toisissa maalia, toimii kokonaisuutena mielestäni oikein kauniisti.

Lattiaan valittiin hyvin perinteinen sävy, jota vanhojen huoneistojen lattioissa on käytetty ja maailman sivu: kyyhkynharmaa. Hyvän harmaan löytyminen on aina pieni lottovoitto sinällään - liian liiaa tai liian sinistä kun ei saa olla.

Kommentit (11)

Suski
1/11 | 

Upeita sävyjä kerta kaikkiaan! Muistatko, mikä on tuo sävy kolmannessa kuvassa ylhtäältäpäin? Onko se sellainen hieman minttuinen vihreä vai näkevätkö silmäni ihan väärin? Juuri jotain tuontyyppistä etsin nimittäin. :) Olohuoneessamme on ihan liian valkoista...

Heli Ingeborg
Liittynyt26.8.2015
2/11 | 

Hei Suski!

On juurikin sellainen hento vihreä Tikkurilan sävypaletista. Keittiönkaappini ovat juurikin tätä samaa. Tarkka koodi ei ole minulla itse ylhäällä, mutta senkin saan remppadokumenteista varmasti selvitettyä.

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat