Kirjoitukset avainsanalla levain

Punavuoren Levain on ollut syntymästään asti suosikkini, niinpä riensin oitis testaamaan myös Töölöön rantautuneen Levainin. Runebergin- ja Sammonkadun kulmaan kotiutunut bistro on kaunis kokonaisuus, pyöreistä ikkunoista voi avokadoleipää rouskutellessa tähystää aina Temppeliaukion puistoon asti. Liila ei värinä kuulu suosikkeihini, mutta yllättäen tämän Levainin seinillä sekin toimii. Tahdoit sitten aamutuimaan hyvää aamiaista tai illalla lasin viiniä, kipitä tutustumaan tähän uuteen töölöläiseen. 

Levain Töölö, Runeberginkatu 29

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olen vähän väsynyt notkuviin brunssipöytiin, joista ei jaksa kauhoa lautaselleen läheskään kaikkea sitä hyvää, mitä haluaisi. Sen sijaan, on kiva tilata listalta juurikin se, mitä haluaa syödä. Tulee syötyä sopivasti. Siksi olen erityisen onnellinen Levainin kaltaisista helsinkiläistulokkaista, jotka paitsi maistuvat myös näyttävät hyvältä (miten kiva tummanvihreä oikeastaan onkaan ja ryijyt?!).

Olen nyt testannut brunssin kahdesti ja lounaan kerran, molemmat ovat erinomaisia. Paikka tarjoilee iltaisin myös viiniä, juustoja ja muuta pikkupurtavaa - ja sitä brunssiakin tarjoillaan lauantaisin aina neljään asti - jos haluaa vaikka nukkua pidempään. Niin ja mukaan kotiin kannattaa ostaa paikan hapanjuureen leivottua leipää, joka muuttaa käsityksesi siitä, miten ihanaa leipä voi olla. Ainoa miinus on, ettei Levain ole auki sunnuntaisin (miksi ihmeessä ei - luvattuna brunssipäivänä?!).

Levain, Kankurinkatu 6

Kommentit (0)

Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat