Ne on näitä hetkiä, jotka tuntuvat lipuvan aivan liian nopeasti ohi. Minun ongelmani on vauhti, ja se etten vaan tunnu ehtivän pysähtymään tärkeiden saavutusten äärelle. Tuli kirja, tuli toinenkin, mutta jos missään välissä ei oikeasti pysähdy ja nosta vaikka lasillista kuohuvaa, voi jäädä hyvä elämä huomaamatta elämättä. 

Tässä on uuden, Helsinki Is My Home -kirjani kansi. Teimme tämän yhdessä lempparikollegani, valokuvaaja Ulla-Maija Lähteenmäen kanssa. Kirjauramme alkoi K niin kuin koti -kirjasta, jolle eräs suuri kustantamo sanoi ei ”huonoon ideaan” vedoten. Kappas, niin siitä sitten kuitenkin valmiina tuli yksi Suomen kaikkien aikojen myydyimmistä sisustuskirjoista. Esikoisemme kustansi Moreeni, nyt teemme kirjoja oman kustantamomme Cozy Publishingin nimissä. Aikamoinen matka tähän asti!

Helsinki Is My Home -kirjassa on kertakaikkisen ihania kohteita ja aionkin esitellä teille herkkupaloina etukäteen muutamia niistä seuraavissa postauksissani. Kirja saapuu painosta maaliskuun alussa koko komeudessaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Heli Thorén on 37-vuotias kaupunkilaisdaami, joka kertoo blogissaan sisustavasta elämästä, onnellisista illoista ja kaikenkokoisista unelmista.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla